Praktıker: Τι απαντά για το άνοιγμα των καταστημάτων της στις 7 το πρωί;

Διευκρινίσεις εξέδωσε η Praktiker Hellas σε συνέχεια της ανακοίνωσης της Εκτελεστικής Γραμματείας των «Ενωμένων Εργαζομένων», που περιέγραψε ως αντεργατική την πρωτοβουλία της γνωστής εταιρείας να ανοίξει τα καταστήματά της από τις 7π.μ..

Στο πλαίσιο προωθητικής ενέργειας 29/08-14/09/2019, η εταιρεία εξηγεί ότι η ενέργεια η οποία απευθύνεται σε μερίδα επαγγελματιών-πελατών της από τον κατασκευαστικό

κλάδο, έχει στόχο να τους διευκολύνει στο ωράριό τους, επιβραβεύοντάς τους παράλληλα με ειδικές προσφορές.

Η Praktiker Hellas σημειώνει σε ανακοίνωσή της ότι η ενέργεια αφορά σε μεμονωμένα τμήματα των καταστημάτων και άρα μικρό μέρος της ομάδας εργαζομένων Praktiker.

Εξάλλου, το άνοιγμα των καταστημάτων τις πρώτες πρωινές ώρες είναι μια πάγια, καθιερωμένη και απόλυτα νόμιμη πρακτική που υιοθετείται από μεγάλη μερίδα εταιρειών και καταστημάτων που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των κατασκευών.

Η ανακοίνωση καταλήγει σημειώνοντας ότι «η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια είναι ευθυγραμμισμένη με το νομικό πλαίσιο, τόσο από πλευράς ωραρίου καταστημάτων όσο και εργατικής νομοθεσίας, το οποίο η Praktiker Hellas τηρεί πάντοτε απαρέγκλιτα και με απόλυτη συνέπεια».

Keywords
Τυχαία Θέματα