Peugeot: Δωρεάν καλοκαιρινός έλεγχος και προσφορές ανταλλακτικών σε όλο το επίσημο δίκτυο

Το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών Peugeot καλεί τους πελάτες της μάρκας να προβούν σε έναν δωρεάν καλοκαιρινό έλεγχο 20 σημείων, με σκοπό να επιτύχει την μέγιστη οδηγική τους ασφάλεια. Ο καλοκαιρινός έλεγχος κινείται στους ακόλουθους άξονες:

Έλεγχος ελαστικών, φώτων, υαλοκαθαριστήρων, φρένων, καυσαερίων, συστήματος διεύθυνσης, ανάρτησης, φόρτισης μπαταρίας, εξάτμισης, καταλύτη και αμαξώματος.

Δωρεάν συμπλήρωση όλων των υγρών έως 500ml συνολικά (λάδι κινητήρα, υγρό φρένων, αντιψυκτικό

και υγρό πλυστικής συσκευής).

Με κάθε καλοκαιρινό έλεγχο θα δίνεται στους πελάτες και ένα επίσημο πιστοποιητικό ελέγχου ποιότητας του αυτοκινήτου τους, ενώ ταυτόχρονα, θα επωφελούνται μεγάλων εκπτώσεων σε πολλές κατηγορίες ανταλλακτικών (τακάκια, δίσκοι φρένων, αμορτισέρ εμπρός & πίσω, σετ συμπλέκτη, σετ ιμάντα χρονισμού, μπαταρία).

Και ειδική προσφορά για το σύστημα κλιματισμού

Με την πάροδο του χρόνου ευνοείται η ανάπτυξη βακτηρίων, μικρο – οργανισμών, μούχλας και μυκητών τόσο στους αγωγούς του κλιματισμού όσο και στα φίλτρα. Αυτό έχει σαν συνέπεια την δημιουργία πονοκεφάλων και αναπνευστικών προβλημάτων. Ο συστηματικός έλεγχος και η σωστή συντήρηση του κλιματιστικού συστήματος φιλτράρει αποτελεσματικά τη σκόνη και τα μικροσωματίδια ώστε ο αέρας της καμπίνας να είναι πάντοτε καθαρός. Επιπλέον, η σωστή θερμοκρασία στην καμπίνα και η άμεση αποθάμπωση των κρυστάλλων συμβάλλουν στην άνεση και στην ασφάλεια των μετακινήσεων. .

Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Peugeot γνωρίζουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο το αυτοκίνητό σας, και είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να πραγματοποιηθεί ο Δωρεάν έλεγχος κλιματισμού 8 σημείων, ο οποίος περιλαμβάνει:

Έλεγχο ιμάντα κομπρεσέρ

Έλεγχο της κατάστασης των σωληνώσεων

Έλεγχο του φίλτρου σκόνης

Έλεγχο σωστής λειτουργίας του κομπρεσέρ

Έλεγχο δυναμικών πιέσεων

Έλεγχο θερμοκρασίας αέρα στους αεραγωγούς

Ανάγνωση της μνήμης του εγκεφάλου

Έλεγχος λειτουργίας βαλβίδων κλιματισμού

Επιπλέον, για όσους προγραμματίσουν τον δωρεάν έλεγχο του κλιματισμού μέσω του ONLINE BOOKING, http://www.peugeot.gr/services-and-accessories/visit-a-garage/peugeot-online-booking, η Peugeot προσφέρει εντελώς δωρεάν τον αντιβακτηριδιακό καθαρισμό του.

πηγή: drive.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα