O Ντ. Τραμπ πέταξε έξω από τον Λευκό Οίκο δημοσιογράφο του CNN κατά τη διάρκεια live μετάδοσης (VIDEO)

Δημοσιογράφο του CCN έδιωξε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, από τον Λευκό Οίκο κατά τη διάρκεια ζωντανής συνένετευξης μαζί με τον Πρόεδρο του Καζακστάν, Νουρσουλτάν Ναζαρμπάγεφ.

Ο λόγος για το δημοσιογράφο Τζιμ Ακόστα, ο οποίος επιχείρησε να κάνει στον Τραμπ μια ερώτηση για τις «χώρες απόπατους». Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον πρόεδρο των ΗΠΑ σχετικά με το μεταναστευτικό: «Κύριε Πρόεδρε, είπατε πως θέλετε να έρθει περισσότερος

κόσμος από τη Νορβηγία; Είπατε πως θελετε περισσότερους ανθρώπους από τη Νορβηγία;», με τον Τραμπ να απαντά: «Θέλω να έρθουν από παντού, από παντού».

Ωστόσο, ο Ακόστα συνέχισε να ρωτά τον Τραμπ: «Μόνο Καυκάσιοι ή από λευκές χώρες; Ή θέλετε να έρχονται άνθρωποι από άλλα μέρη του κόσμου, έγχρωμοι άνθρωποι;». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ φανερά εκνευρισμένος τότε, έδειξε με το δάχτυλο του τον δημοσιογράφο του CNN και με τη λέξη «΄Εξω» τον πέταξε έξω από τη ζωντανή συνέντευξη.

Ο Ακόστα μετά το περιστατικό, μέσω του Twitter, σχολίασε πως ό,τι βίωσε του θύμισε άλλη χώρα και όχι τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Λευκό Οίκο.

Δείτε το βίντεο και το την ανάρτηση που έκανε στο twitter o δημοσιογράφος:

Keywords
Τυχαία Θέματα