Netflix: Σειρές κινουμένων σχεδίων βασισμένες σε αριστουργήματα του Ρόαλντ Νταλ

Το Netflix και η εταιρεία Roald Dahl Story Company ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους. Συγκεκριμένα, το Netflix επεκτείνει το σύμπαν των ιστοριών του συγγραφέα Ρόαλντ Νταλ, με νέες πρωτότυπες σειρές κινουμένων σχεδίων, βασισμένες στα βραβευμένα βιβλία του συγγραφέα, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο

Σοκολάτας», η «Ματίλντα», «The BFG», «The Twits» και πολλοί άλλοι αγαπημένοι τίτλοι.

Οι ιστορίες του Ρόαλντ Νταλ έχουν εμπνεύσει βραβευμένες ταινίες μεγάλου μήκους και θεατρικές παραγωγές. Τώρα όμως, για πρώτη φορά, το Netflix συγκεντρώνει τις κορυφαίες δημιουργικές και συγγραφικές ομάδες για να μεταφέρει τις μοναδικές ιστορίες σε premium σειρές κινουμένων σχεδίων, οι οποίες θα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες αλλά και σε οικογένειες. Το Netflix θα παραμένει πιστό στην αφήγηση του Νταλ, ενώ παράλληλα θα δημιουργήσει ένα ευφάνταστο σύμπαν που επεκτείνεται πέρα από τις σελίδες των ίδιων των βιβλίων.

«Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά σε όλο τον κόσμο να βιώσουν τη μαγεία και τα θετικά μηνύματα των ιστοριών του Νταλ», δήλωσε η χήρα του συγγραφέα. «Αυτή η συνεργασία με το Netflix σηματοδοτεί μια σημαντική κίνηση προς την κατεύθυνση αυτή και αποτελεί ένα συναρπαστικό νέο κεφάλαιο για την εταιρεία Roald Dahl Story Company. Είμαι σίγουρη ότι ο Ρόαλντ θα ήταν ενθουσιασμένος».

«Το Netflix είναι γνωστό για τις πρωτοποριακές και υψηλής ποιότητας παραγωγές του», πρόσθεσε ο Gideon Simeloff, Διευθυντής Στρατηγικής της εταιρείας Roald Dahl Story Company. «Δεν υπάρχει άλλη εταιρεία παραγωγής στον κόσμο που μπορεί να προσφέρει ψυχαγωγικό περιεχόμενο κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια με την ποιότητα και το εύρος που διαθέτει το Netflix».

Η παραγωγή για την πρώτη από τις σειρές κινουμένων σχεδίων, θα ξεκινήσει μέσα στο 2019.

Πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα