H Βίκυ Καγιά απαντά για τις κόντρες και την κρίση πανικού στο GNTM

H Βίκυ Καγιά σε πρόσφατες δηλώσεις της μίλησε για το Greece’s Next Top Model και αναφέρθηκε στις φημολογούμενες κόντρες της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Δημήτρη Σκουλό. «Ασφαλώς υπάρχουν κόντρες στην επιτροπή. Τώρα αστειεύεστε βέβαια! Αν κάτσεις ποτέ σε ένα τραπέζι για να διαλέξεις τις φωτογραφίες του περιοδικού, τις φωτογραφίες για το εξώφυλλο και τα looks μιας πασαρέλας, όλοι σκοτωνόμαστε πάντα.

Με τον Δημήτρη Σκουλό αλλάξαμε θέση για τα φώτα. Με την Ηλιάνα είμαστε

διαφορετικές γενιές, την περνάω 10 χρόνια. Τι να κάνουμε τώρα; Εγώ αυτό που έγινε με την Ηλιάνα, το ένιωσα πως έγινε πάνω στον πυρετό της τρέλας», δήλωσε στην εκπομπή Happy Day.

H Βίκυ Καγιά δεν δίστασε να αναφερθεί και στο περιστατικό του Greece’s next Top Model που συζητήθηκε κατά κόρον σε όλα τα μέσα. Συγκεκριμένα, μίλησε για το μοντέλο που αποχώρησε επειδή δεν μπόρεσε να αποδώσει στην underwater φωτογράφιση, επειδή έπαθε κρίση πανικού και ξεκαθαρίζει για πρώτη φορά τι πραγματικά συνέβη.

«Πρόκειται για παρεξήγηση. Τη Σοφία δεν την πίεσε κανείς ποτέ. Το κορίτσι μας σέβεται και μας εκτιμά και την σεβόμαστε και εμείς, δε θέλαμε να φύγει γιατί είναι μία κούκλα και κοκκινομάλλα. Η Σοφία δεν έπαθε κρίση πανικού, κρύωσε και φοβήθηκε. Όπως ξέρετε, πάντα στα γυρίσματα σε όλα τα ριάλιτι υπάρχει ψυχολόγος, νοσηλευτής και ναυαγοσώστης… Προς θεού δεν υπήρξε κρίση πανικού. Δεν την πίεσα, την αγκάλιασα… Ήταν μονταρισμένα πλάνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα