H ανάλυση του ΠΑΟΚ για την Λαμία

Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση με τη Λαμία η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του επίσημου σαιτ της, paokfc.gr, παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Εκπτώσεις για όλους από -70% στα PAOK FC Official Stores

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

"Από

το ξέφρενο πάρτι της πρώτης ανόδου στα μεγάλα σαλόνια, στην δύσκολη και σκληρή πραγματικότητα της Super League Σουρωτή. To paokfc.gr λίγο πριν την σέντρα του αγώνα στην Λαμία, σας παρουσιάζει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον επικείμενο αντίπαλο του Δικεφάλου.

Η περσινή χρονιά ήταν η κορυφαία στην ιστορία της ομάδας. Εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Football League, καλό ποδόσφαιρο και μία δίκαιη άνοδο στην μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας.Η πόλη της Φθιώτιδας γιόρτασε την μεγάλη επιτυχία της ομάδας, αλλά η διοίκηση του συλλόγου γνώριζε πολύ καλά πως η μεγάλη πρόκληση ήταν μπροστά τους.

Το καλοκαίρι οι άνθρωποι της ομάδας ήταν ιδιαίτερα δραστήριοι. Έκαναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ και το γέμισαν με παίκτες γεμάτους εμπειρία από Super League. Τα κλειδιά της ομάδας δόθηκαν στον αρχιτέκτονα της ανόδου. Ο Μπάμπης Τεννές παρουσίασε την περσινή σεζόν ένα δυνατό, δεμένο σύνολο που απέδωσε εξαιρετικά και κέρδισε την δυνατότητα να είναι αυτός που θα οδηγήσει την ομάδα στο επόμενο βήμα.Μέχρι στιγμής η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο.

Με κύριο χαρακτηριστικό την άμυνά της και όπλο την έδρα της, έχει καταφέρει να διατηρεί απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη, απέχοντας πέντε βαθμούς από την προτελευταία ΑΟΚ Κέρκυρα.Στα αρνητικά της έως τώρα παρουσίας της στο πρωτάθλημα η φτωχή επιθετική συγκομιδή, με μόλις 14 γκολ σε 21 αγώνες.

Μάλιστα τον Ιανουάριο έγιναν κινήσεις προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα στην γραμμή κρούσης. Οι Βουό, Κρισάντους και Ντακόλ αποχώρησαν και ήρθαν οι Μπούτνικ και Άσκεριτς για να δώσουν λύσεις.Μεταγραφές έγιναν και για την ενίσχυση της άμυνας με τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό Μπεν Τζεμία και τον αμυντικό μέσο Αντρόνικ, καθώς και τον Πριντέντα που έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά.Αρκετοί είναι οι παίκτες που ξεχωρίζουν μέχρι στιγμής για τους νεοφώτιστους.

Ο Παπαδόπουλος κάτω από τα δοκάρια, μαζί με τον Νίκο Μελίσσα, που αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, προσδίδουν σιγουριά και συγκροτούν ένα εξαιρετικό δίδυμο.

O αρχηγός Ανέστης Αναστασιάδης μαζί με τους Παντελιάδη, Βασιλαντωνόπουλο, Ασιγκμπά και Όμο συγκροτούν την δυνατή αμυντική γραμμή της ομάδας, ενώ στην μεσαία γραμμή ξεχωρίζουν οι Μπλάζιτς, Ακόστα και Βάντερσον, με τον Πίτι να παίζει σε ελέυθερο ρόλο και να είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με τέσσερα τέρματα, αλλά και πρώτος στις ασίστ με δύο".

Keywords
Τυχαία Θέματα