H Jaguar ετοιμάζει νέο SUV

Ανοιχτό αφήνει η Jaguar το ενδεχόμενο παρουσίασης ενός SUV ακόμη μεγαλύτερων διαστάσεων από την υπάρχουσα F-Pace, κάτι που όμως θα πρέπει να γίνει με προσοχή για την ίδια αλλά και την Land Rover.

“Όλες οι πιθανότητες εξετάζονται, εφόσον είναι σύμφωνες με αυτά που πρεσβεύει η Jaguar. Είναι σύμφωνο (σ.σ. το project)

με τις επιδόσεις που υπόσχεται η Jaguar; Αν ναι, τότε (αυτή η πιθανότητα) εξετάζεται”. Αυτά δήλωσε ο Matthew Wiesner, διευθυντής και μέλος του δ.σ. της Jaguar Land Rover Australia, δηλώσεις που δεν μας κάνουν και ιδιαίτερη εντύπωση είναι η αλήθεια, αν σκεφτεί κανείς πως η αγορά των SUV είναι μαι αγορά χρυσωρυχείο για τους κατασκευαστές.

Αυτό ωστόσο που αξίζει να σημειωθεί είναι ο κίνδυνος κατά τον Wiesner, το μεγαλύτερο μοντέλο της Jaguar να κλέψει πωλήσεις από εκείνα της Land Rover που αποτελεί μέλος του ομίλου. Γι αυτό το λόγο τουλάχιστον ο “χαρακτήρας” του θα πρέπει να είναι διαφορετικός από εκείνον των Range Rover και Discovery.

Καλύπτοντας το άνω άκρο, ο Wiesner παρουσιάστηκε αινιγματικός και σε σχετική ερώτηση για την παρουσίαση hatchback μοντέλου, το οποίο θα έρθει αντιμέτωπο με την BMW Σειρά 1 αλλά και το Audi A3. “Ποτέ μην λες ποτέ”, δήλωσε ο Wiesner, αν και αυτή η πιθανότητα δεν φαίνεται να υλοποιείται στο κοντινό μέλλον.

Πηγή: newsauto.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα