EBEΘ: Βούλγαροι επιχειρηματίες επισκέπτονται τη Θεσσαλονίκη για B2B συναντήσεις

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ) θα επισκεφθούν την επόμενη βδομάδα επιχειρηματίες από τη Βουλγαρία προκειμένου να συναντηθούν με μέλη της διοίκησης του ΕΒΕΘ, αλλά και με επιχειρηματίες από τη Θεσσαλονίκη, έτσι ώστε να συζητήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ τους.

Η επίσκεψη της βουλγαρικής αντιπροσωπείας

θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018, στις 11:30 το πρωί.

Τα μέλη της οκταμελούς αποστολής, που δραστηριοποιούνται στους τομείς των παιδικών ενδυμάτων, τροφίμων (noodles, σνακς, σοκολατοειδών, γαλακτοκομικών προϊόντων), ιχθυοκαλλιέργειας, κτηνιατρικών φαρμάκων, συμπληρωμάτων διατροφής, υποκατάστατων γάλακτος, βιοκτόνων και ζωοτροφών σε κόκκους, προτίθενται να συμμετάσχουν σε Β2Β συναντήσεις με Έλληνες ομολόγους τους, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ (Τσιμισκή 29, 2ος όροφος), στην αγγλική γλώσσα.

Oι ενδιαφερόμενοι για τις κατ΄ιδίαν συναντήσεις -η συμμετοχή στις οποίες είναι δωρεάν- πρέπει να συμπληρώσουν στην αγγλική γλώσσα το σχετικό online δελτίο συμμετοχής μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 20.2.2018, ενώ για τον αναλυτικό κατάλογο των βουλγαρικών επιχειρήσεων μπορούν να επισκέπτονται την ομότιτλη καταχώριση στην ιστοσελίδα του ΕΒΕΘ www.eveth.gr. Για τυχόν διευκρινήσεις μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ στο τηλ. 2310-370132.

Keywords
Τυχαία Θέματα