Dancing With The Stars: Οι παίκτες χορεύουν το "τραγούδι της ζωής τους"

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου, όπως πάντα στις 21.00, έρχεται στις οθόνες μας, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, το “Dancing with the Stars”.

Στο 7ο live τα battles συνεχίζονται, έχουμε guest εμφανίσεις, πολλές εκπλήξεις και μία θεματική βραδιά, αφιερωμένη στους παίκτες με το “Song of my life”. Οι διαγωνιζόμενοι επιλέγουν το τραγούδι που τους έχει σημαδέψει και συνδέεται με μία πολύ δυνατή ιστορία της ζωής τους. Αυτή τη φορά ο χορός θα είναι πολύ προσωπική υπόθεση, με χορογραφίες που

θα χαρίσουν στους διαγωνιζόμενους, αλλά και στο κοινό δυνατές στιγμές.

Όπως και στο προηγούμενο live, οι «μονομαχίες» συνεχίζονται, επιβραβεύοντας το ζευγάρι που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία των κριτών, με δύο επιπλέον πόντους στο συνολικό του σκορ.

Οι κριτές, Γκαλένα Βελίκοβα, Αλέξης Κωστάλας, Ελεονώρα Μελέτη και Γιώργος Λιάγκας, θα υποδεχτούν αυτή τη φορά για guest κριτή της βραδιάς, την Βίκυ Χατζηβασιλείου για να σχολιάσει τις χορογραφίες και να κρίνει τα αστέρια μας και τους παρτενέρ τους, με το προσωπικό της στυλ.

Guest θα είναι και η Σοφίνα Λαζαράκη που θα παρουσιάσει μία δική της χορογραφία.

Ακόμη: Θα έχουμε ένα νέο entry. Το νέο αστέρι που θα μπει στο “Dancing with the Stars”, θα είναι η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με παρτενέρ τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο.

Η Ευαγγελία Αραβανή, σταθερά στο τιμόνι της παρουσίασης, θα μας οδηγήσει σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά και ο Σάββας Πούμπουρας όπως πάντα θα μεταφέρει τον παλμό από τα backstage.

Keywords
Τυχαία Θέματα