8η Παγκρήτια Εκθεση: Ένα ταξίδι γεύσης και πολιτισμού στη ΔΕΘ (ΦΩΤΌ&VIDEO)

Εκλεκτό λάδι, παραδοσιακή σφακιανόπιτα, μοναδικά τυριά, ακαταμάχητα γλυκά και άφθονη ρακί και τσικουδιά, είναι μερικά από τα προϊόντα, που θα έχουν την ευκαιρία οι επισκέπτες να δουν, να γευτούν και να προμηθευτούν απευθείας από κρητικούς παραγωγούς και όχι μόνο, στην 8η Παγκρήτια Έκθεση, στο περίπτερο 12 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα με την έκθεση, πραγματοποιούνται πλήθος μουσικών, χορευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων. Περισσότεροι από τριακόσιοι χορευτές, πενήντα μουσικοί, δεκάδες

πολιτιστικά σωματεία, σεφ και άλλοι συντελεστές θα συμμετάσχουν σ’ αυτό το εννιαήμερο πολιτιστικό αντάμωμα γεύσεων, μουσικής, χορού και πολιτισμού.

Την έκθεση υποστηρίζουν δεκάδες φορείς και πολιτιστικά σωματεία Κρητών, καθώς και αντίστοιχοι φορείς άλλων περιοχών που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα.

Η έκθεση «ΚΡΗΤΗ: Η Μεγάλη Συνάντηση-Toπικές Γεύσεις Ελλάδας» διοργανώνεται από τις Επικοινωνίες Κρήτης, με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και της ΔΕΘ-Helexpo, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης).

Info

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη, ενώ παρέχεται δωρεάν πάρκινγκ σε όλα τα οχήματα εντός του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης για τα Σαββατοκύριακα είναι από τις 10:30 το πρωί έως και τις 21:30 το βράδυ. Τις καθημερινές, η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 12:00 το μεσημέρι έως και τις 21:30. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν αύριο στις 19:00.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της έκθεσης www.pagritiaekthesi.gr

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του thestival.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα