Ξέρετε κάποιον Στασινό που αρθρογραφεί στο protagon; – έχει απορίες για τα dikaiologitika και τις λύνουμε δωρεάν

Δικαίωμα στην άποψη έχουν όλοι. Το ίδιο και στην αρθρογραφία στα διάφορα Μέσα Ενημέρωσης, ηλεκτρονικά και μη. Το πού θα δώσει βήμα το κάθε Μέσο είναι στα δικαιώματα των επιλογών του.
Στο protagon.gr που ιδρύθηκε και απηχεί τις απόψεις του προέδρου του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη έχουν βρει βήμα αρκετοί.

Πράγμα καλό για την Δημοκρατία και την ελευθερία του λόγου.

Ενας από αυτούς είναι και κάποιος Ανδρέας Στασινός. Αγνώστων λοιπών στοιχείων. Σε σημερινό του άρθρο για την συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ

σχολιάζει τα Μέσα στα οποία δόθηκαν ερωτήσεις από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Και μεταξύ άλλων αναφέρεται υποτιμητικά για τα dikaiologitika.gr που είχαν φυσικά απεσταλμένο στην Θεσσαλονίκη και υπέβαλε ερώτηση στον Αλέξη Τσίπρα.
Λέει χαρακτηριστικά : « Διότι, βλέπετε, μπορεί να πήραν ερώτηση το TV Creta και τα «Δικαιολογητικά» (;) αλλά, για παράδειγμα, το «Βήμα της Κυριακής» –μια από τις πιο ιστορικές, αν όχι η πιο ιστορική, εφημερίδες της χώρας– δεν μπόρεσε να ρωτήσει τον Πρωθυπουργό».

Πρόκειται για χαρακτηριστική περίπτωση ανθρώπου που ενώ δεν ξέρει τίποτα , δεν μπαίνει στον κόπο να μάθει. Και στην σημερινή εποχή, ένα απλό «γκουγκλάρισμα» ίσως του έλυνε την απορία. Μπορεί, πάλι να μην ήθελε να μάθει, ή και να έμαθε, αλλά του άρεσε η χρήση του ερωτηματικού σε παρένθεση για να καταδείξει το πόσο μηδαμινή γι αυτόν σημασία έχουν τα δικαιολογητικά. Πφφφφ…. Δικαιολογητικά… Τι είναι αυτό πάλι, έλεος…

Λοιπόν κ. Στασινέ αγνώστων λοιπών στοιχείων

Μερικά πρώτα βήματα για τον ηλεκτρονικό Τύπο

Το dikaiologitika.gr είναι ένα από τα μεγάλα ενημερωτικά sites της Ελλάδας.

Μέλος της ΕΝΕΔ από την οποία μπορείτε, μπαίνοντας στην ιστοσελίδα ened.gr να βρείτε πληροφορίες για τις επισκεψιμότητες.

Εκεί, πάνω δεξιά πατώντας το κουμπάκι που γράφει «στατιστικά μελών» θα δείτε ότι τα dikaiologitika.gr έχουν κοντά στα 4 εκατομμύρια μοναδικούς επισκέπτες μηνιαίως.

Επισκέπτες οι οποίοι σύμφωνα με την αμείλικτη και μη αμφισβητήσιμη γλώσσα των αριθμών αυξάνεται ετησίως με όλο και περισσότερους χρήστες να μας εμπιστεύονται για την ενημέρωσή τους και τα αποκλειστικά θέματα που έχουμε συχνά ειδικότερα για την απασχόληση, την παιδεία, την ασφάλιση, την κοινωνική πολιτική κ.α.

Για την επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας που σας φιλοξενεί, ρωτήστε τους ανθρώπους σας να σας ενημερώσουν. Για να έχετε και ένα μέτρο σύγκρισης. Αλλά είπαμε, το πού θα δώσει βήμα το κάθε Μέσο, είναι δική του δουλειά. Όλοι κρίνονται για όλα.

Υ.Γ 1 : Την επόμενη φορά ρωτήστε για να μην εκτίθεστε. Εμείς δεν θα γράφαμε ποτέ τι είπε ο αρθρογράφος (!) κ. Ανδρέας Στασινός.
Y.Γ.2 : Με το βασικό σκεπτικό ότι η οργάνωση της συνέντευξης Τύπου έγινε με μικροκομματικά κριτήρια που δεν αρμόζουν στον θεσμό του πρωθυπουργού συμφωνούμε. Κι αυτό γιατί τα dikaiologitika.gr θα έπρεπε να έχουν ερώτηση πολύ νωρίτερα από τα 30 Μέσα που προηγήθηκαν. Γιατί είμαστε στο top 10 των ελληνικών ενημερωτικών ιστοσελίδων, είτε είναι στην ΕΝΕΔ είτε όχι. Καλή συνέχεια…

Keywords
Τυχαία Θέματα