Βόλος: Την άφηναν να κλέβει γιατί τη λυπούνταν, στη φυλακή 25χρονη

Εκλεβε κατά διαστήματα προϊόντα από μάρκετ του Βόλου και οι υπάλληλοι την άφηναν επειδή τη λυπούνταν και πλήρωναν εκείνοι το αντίτιμο. Όμως την περασμένη Τρίτη αποπειράθηκε να αρπάξει αντικείμενα συνολικής αξίας 200 ευρώ. Ο λόγος για μια νεαρή κοπέλα στον Βόλο.

Η ιστορία εκτυλισσόταν για καιρό σε σούπερ μάρκετ του Βόλου και ήρθε πρόσφατα στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, υπάλληλοι του καταστήματος πλήρωναν από την τσέπη τους το αντίτιμο για όσα προϊόντα έκλεβε 25χρονη γυναίκα κατά καιρούς, η οποία ωστόσο συνελήφθη

την περασμένη Τρίτη αφού αποπειράθηκε να αρπάξει αντικείμενα συνολικής αξίας 200 ευρώ.

Όπως αναφέρει το taxydromos.gr στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου δικάστηκε η 25χρονη Βολιώτισσα που συνελήφθη για κλοπές κατ’ εξακολούθηση. Η κατηγορούμενη δικάστηκε ύστερα από αναβολή, χωρίς ωστόσο να παρευρεθεί στο δικαστήριο, παρά το γεγονός ότι είχε δεσμευτεί να είναι παρούσα.

Στη δίκη, υπάλληλοι του σούπερ μάρκετ αναφέρθηκαν στις καταδικαστέες πράξεις της. Το Αυτόφωρο καταδίκασε την 25χρονη και της επέβαλε ποινή φυλάκισης 30 ημερών. Μάλιστα, δεν της χορήγησε τη δυνατότητα η ποινή να έχει αναστέλλουσα δύναμη ή να είναι εφέσιμη. Ετσι, αν η 25χρονη συλληφθεί, θα οδηγηθεί στις φυλακές για να εκτίσει την ποινή της.

Keywords
Τυχαία Θέματα