Βασιλειάδης: Σοκαριστική η εικόνα του Σαββίδη με το όπλο στην Τούμπα

Ο Γιώργος Βασιλειάδης χαρακτήρισε σοκαριστική την εικόνα του Ιβάν Σαββίδη, με το όπλο στη μέση, στον αγωνιστικό χώρο στην Τούμπα, ενώ εξέφρασε αισιοδοξία για την αποτελεσματικότητα που θα έχει η διακοπή του πρωταθλήματος.

«Σοκ! Το συναίσθημα μου είναι απερίγραπτο. Ένιωσα ότι με αυτή την εικόνα, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, τινάχτηκε στον αέρα ένα ολόκληρο οικοδόμημα», με αυτές τις λέξεις περιέγραψε ο υφυπουργός Αθλητισμού στα «Νέα» το πώς ένιωσε βλέποντας τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ

στην Τούμπα.

Σε ερώτηση για το αν αυτή τη φορά η διακοπή του πρωταθλήματος θα αποβεί πιο αποτελεσματική, απάντησε:

«Δυστυχώς οι συνθήκες στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν ωριμάζουν ποτέ και παραμένουν στο επίπεδο των παιδικών ασθενειών και της παθογένειας. Στον αντίποδα αισιοδοξώ ότι το μέτρο θα αποβεί αποτελεσματικό, διότι έχουμε κάνει σημαντικά βήματα και μπορούμε να πιέσουμε την κατάσταση για να βρεθεί μία βιώσιμη λύση. Η κυβέρνηση κι εγώ προσωπικά είμαστε αποφασισμένοι να μην κάνουμε πίσω».

Απάντησε ότι θα οδηγούσε την Ελλάδα σε ποδοσφαιρικό Grexit «εφόσουν περιέλθουμε σε αδιέξοδο», ενώ για το αν είμαστε κοντά σε αυτό, πρόσθεσε: «Θα δείξει, το ζητούμενο δεν είναι η εθελουσία έξοδο, αλλά η εθελουσία σύμπραξη για να σωθεί το ποδόσφαιρο».

Σε ερώτηση για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, για το ΠΑΟΚ- Ολυμπιακός, απάντησε: «Η αθλητική Δικαιοσύνη έχει συγκεκριμένους τρόπους λειτουργίας. Το λάθος μας είναι ότι μπαίνουμε στο τρυπάκι του νομικισμού, της καχυποψίας, ακόμη και σε ό,τι αφορά την ώρα έκδοσης της απόφασης και των θεωριών συνωμοσίας. Ασφαλώς και οι κρίνοντες κρίνονται, αλλά είτε μας αρέσουν, είτε όχι, πρόκειται για δικαστικές αποφάσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα