Τσίπρας: Δεν ξέρω αν θα πάρω Νόμπελ Ειρήνης, αλλά ο Μητσοτάκης θα πάρει Νόμπελ Αστοχίας

Η Προοδευτική Συμμαχία θα δημιουργήσει χώρους υποδοχής των προοδευτικών πολιτών. Η Συμμαχία δεν εξαντλείται στην εκλογική μάχη κοιτάζει το μέλλον στην διαμόρφωση συνθηκών προοδευτικής διακυβέρνησης, ανέφερε ο πρωθυπουργός μιλώντας στην συνεδρίαση της Εκλογικής Επιτροπής της Προοδευτικής Συμμαχίας.

Πόλεμο κατά των ΜΜΕ κήρυξε το Σάββατο ο Αλέξης Τσίπρας ενόψει των αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων του 2019. Μιλώντας

για σκοτεινή συμμαχία, έβαλλε κατά των εφημερίδων και των καναλιών τα οποία αποκάλεσε μεταξύ άλλων «εργοστάσια τοξικής προπαγάνδας και ψεύτικων ειδήσεων».

«Ήδη βρισκόμαστε στην επόμενη ημέρα των μνημονίων και της κρίσης και έχουμε το πλεονέκτημα να σχεδιάζουμε χωρίς την επιβουλή άλλων δυνάμεων και την επιβολή μέτρων και παρεμβάσεων στο σκληρό δημοσιονομικό πλαίσιο της πειθαρχίας, η Ελλάδα και η οικονομία ανασαίνουν, η Ελλάδα έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει μπροστά» τόνισε το Σάββατο ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στη συνεδρίαση της εκλογικής επιτροπής της Προοδευτικής Συμμαχίας.

«Πρέπει να κλείσουμε την Κερκόπορτα αυτών που θέλουν να αποτρέψουν την προοπτική για τη χώρα» σημείωσε. Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα ο αγώνας μας θα είναι δύσκολος, όχι γιατί δεν έχουμε το δίκιο μας, γιατί απέναντι μας έχουμε τοξικό επικοινωνιακό συνασπισμό μια σκοτεινή συμμαχία των κύκλων, των κυκλωμάτων, των συμφερόντων και των πολιτικών τους εκφραστών που έχουν βαλθεί να ξεθεμελιώσουν όλα όσα καταφέραμε μέχρι σήμερα για να ξαναγυρίσουν στη νομή της εξουσίας και θέλουν να γυρίσουν και τη χώρα πίσω στα ίδιες μεθόδους, τις ίδιες σκοτεινές διαδρομές, τα ίδια πρόσωπα, τον ίδιο πολιτικό πολιτισμό.

Τις εκλογές δεν τις κερδίζεις ψαρεύοντας με δίχτυα, αλλά με καθετή, είπε ο πρωθυπουργός ενθυμούμενος λόγια ενός «παλιού αγωνιστή που ήξερε από ψάρεμα», όπως είπε, ενώ λίγο αργότερα χαριτολογώντας, πρόσθεσε ότι σήμερα με το διαδίκτυο, μπορεί «η καθετή να μετατραπεί σε μέσο μαζικού ψαρέματος»!

Έκανε λόγο για ακραία και επικίνδυνη δεξιά στροφή του κ. Μητσοτάκη και της ΝΔ και για βαθιά αντιλαϊκή νεοφιλελεύθερη ατζέντα, «και πίσω από αυτόν τους χορηγούς του τα παρασιτικά κανάλια και τις εφημερίδες που έχουν τεράστιο κόστος λειτουργίας χωρίς έσοδα τα έχουν μετατρέψει σε εργοστάσια τοξικής προπαγάνδας και πολλές φορές ψεύτικων ειδήσεων».

Ο κύριος Τσίπρας στην συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της Νέας Δημοκρατίας αλλά και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη. Καταλόγισε ακραία και επικίνδυνη δεξιά στροφή και νεοφιλελεύθερη ατζέντα και επιτέθηκε στους "χορηγούς του", όπως είπε, και στα ΜΜΕ που αναπαράγουν τοξική προπαγάνδα και ψεύτικες ειδήσεις, καταλήγοντας μάλιστα στην αποστροφή του λόγου του, να λέει πως δεν ξέρει τι τύχη θα έχει η πρόταση να βραβευτεί με Νόμπελ Ειρήνης ο ίδιος και ο σκοπιανός πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεβ, αλλά «στον κύριο Μητσοτάκη αξίζει σίγουρα ένα Νόμπελ Άστοχων Προβλέψεων»!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τσίπρας, Νόμπελ Ειρήνης, Μητσοτάκης, Νόμπελ Αστοχίας,tsipras, nobel eirinis, mitsotakis, nobel astochias