Τραγωδία στον Νέο Κόσμο: Tι οδήγησε την 40χρονη στην «βουτιά» θανάτου - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες - «Δεν είχαμε προβλήματα» λέει ο σύζυγος

Ασύλληπτη είναι η τραγωδία στον Νέο Κόσμο όπου η μητέρα έπεσε χθες μαζί με το παιδί της από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας, το μωράκι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και –όπως πιθανολογούν οι γείτονες– αυτή ήταν η αιτία που έσπρωξε την μητέρα σε αυτήν την πράξη.

Οι γείτονες μιλάνε για μια αγαπημένη οικογένεια που ποτέ δεν είχε δώσει δικαιώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο σύζυγός της κατέθεσε στην αστυνομία ότι δεν είχαν προβλήματα στη σχέση τους, ούτε αντιμετώπιζε εκείνη κάποια ψυχολογικά προβλήματα που θα την οδηγούσαν στο να πετάξει το μικρό παιδί της από το μπαλκόνι.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 40χρονη μητέρα είχε κλειδώσει την πόρτα ασφαλείας βάζοντας τον συρτή, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του διαμερίσματος. Ο σύζυγος στην προσπάθεια του να μπει μέσα στο σπίτι του, αφού είδε ότι υπήρχε ο σύρτης ασφαλείας, χτύπησε στο διπλανό διαμέρισμα και πήδηξε στο μπαλκόνι, όμως ήταν αργά καθώς η γυναίκα του είχε πάρει την απόφαση της, ρίχνοντας το μικρό τους κοριτσάκι και πηδώντας στη συνέχεια και η ίδια από το ίδιο σημείο.

Η γυναίκα έχασε ακαριαία τη ζωή της από την πτώση ενώ το 4χρονο παιδάκι μεταφέρθηκε εν ζωή στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί είδαν ότι είχε σφυγμό και κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για ανάνηψη αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν. Έπειτα από μία ώρα, περίπου, το παιδί κατέληξε.

Οπως αναφέρουν οι συγκλονισμένοι γείτονες, η πτώση του παιδιού ανακόπηκε από τα δέντρα που βρίσκονται στο πεζοδρόμιο.

Ο πατέρας της 4χρονης και σύζυγος της γυναίκας είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Παραμένει με τους αστυνομικούς και ειδικό ψυχολόγο της ΕΛΑΣ. Σε ερωτήσεις που του κάνουν προσπαθούν να καταλάβουν τι μπορεί να οδήγησε τη γυναίκα στην πράξη της.

Οι μαρτυρίες των κατοίκων συγκλονίζουν

"Της φωνάζω κι εγώ 'έμπα, μέσα , έμπα μέσα, περίμενε μην πέφτεις, έρχομαι πάνω' και μπήκα μέσα να βάλω παπούτσια να ανέβω, αλλά δυστυχώς άκουσα τον γδούπο και είχε πέσει και η ίδια" λέει ένας γείτονας. "Φώναζε η διπλανή 'τι κάνεις εκεί;'. Αλλά δεν μπορούσε να τη σταματήσει" αναφέρει μια γυναίκα. Τραγική φιγούρα ο πατέρας που είδε την οικογένειά του στο οδόστρωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Ακόμη ένας μάρτυρας αναφέρει:

«Είδα το παιδάκι να κρέμεται έξω από το μπαλκόνι. Τι κάνετε;», τη ρώτησα, το παιδί είναι έξω από το μπαλκόνι. «Εσείς τι θέλετε» μου απάντησε. Εν τω μεταξύ το παιδάκι φώναζε τον πατέρα του και έκλαγε. «Λέω στο γιο μου, πού είναι το παιδί; Εξω από το μπαλκόνι μου απάντησε το παιδί. Πριν προλάβω να δω, πέταξε το κοριτσάκι».

Keywords