Τραγωδία στο «The Mall»: Τα σενάρια που εξετάζει η ΕΛΑΣ - Μιλούσε στο τηλέφωνο λίγα δευτερόλεπτα πριν

Ακόμη μια τραγωδία με πτώση γυναίκας σημειώθηκε χθες το βράδυ, στο εμπορικό κέντρο The Mall, στο Μαρούσι. Σκηνές χάους επικράτησαν, ενώ η άτυχη γυναίκα δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς, εξετάζεται ακόμα και το σενάριο του δυστυχήματος, σύμφωνα με το οποίο η γυναίκα έπεσε στο κενό ενώ ήταν αφηρημένη. Οι εγκαταστάσεις όμως που υπάρχουν στο εμπορικό κέντρο δεν ισχυροποιούν αυτή την περίπτωση, καθώς είναι ιδιαίτερα δύσκολο να πέσει κάποιος από τα κάγκελα

ή τις σκάλες αφού είναι ιδιαίτερα ψηλά.

Παράλληλα, η αστυνομίας βλέπει και το σενάριο της αυτοκτονίας καθώς εκείνη την ώρα (20:50) που βρισκόταν η γυναίκα στο εμπορικό κέντρο τα καταστήματα του τρίτου ορόφου ήταν κλειστό.

Ειδικότερα, όπως δείχνει η πρώτη ανάλυση του υλικού του κλειστού κυκλώματος του εμπορικού κέντρου, οι αστυνομικοί είδαν πως δευτερόλεπτα πριν την στιγμή της πτώσης η γυναίκα ήταν μόνη της και μιλούσε στο τηλέφωνο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες η γυναίκα έπεσε από τις εσωτερικές σκάλες του τρίτου ορόφου και κατέληξε στον πρώτο όροφο. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν διευκρινιστεί οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η γυναίκα βρέθηκε στο κενό, πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα τελικά αυτοκτόνησε.

Αυτόπτης μάρτυρας ήταν η διάσημη καλλιτέχνης Φωτεινή Δάρρα, η οποία σε κατάσταση σοκ μίλησε στο star: «Είμαι σε κατάσταση σοκ, δεν μπορώ ακόμη να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Περπατούσα αμέριμνη μαζί με τον άνδρα μου και το παιδί μου μέσα στο εμπορικό κέντρο.

Κατευθυνόμασταν προς το σημείο που έπεσε η γυναίκα και ξαφνικά ακούμε έναν δυνατό θόρυβο. Από τον εκκωφαντικό ήχο καταλάβαμε ότι ένας άνθρωπος ήταν νεκρός στο έδαφος! Επικράτησε πανικός, με τους υπεύθυνους του εμπορικού κέντρου να φωνάζουν στον κόσμο να μείνει μέσα στα μαγαζιά για να μην αντικρύσει την νεκρή γυναίκα. Είναι απίστευτο το συναίσθημα από ένα εύθυμο κλίμα που υπήρχε με τον κόσμο να χαμογελάει ξαφνικά να μετατρέπεται σε μια τεράστια τραγωδία!»

«The Mall Athens»: Η ανακοίνωση της εταιρείας για τον θάνατο της άτυχης γυναίκας

Τη θλίψη της για τον θάνατο γυναίκας που έπεσε από τον τρίτο όροφο του εμπορικού καταστήματος The Mall Athens στο Μαρούσι εξέφρασε η Lamda Development, με ανακοίνωσή της.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για το τραγικό συμβάν, που έλαβε χώρα σήμερα στο The Mall Athens. Δυστυχώς, η άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ και του προσωπικού του Εμπορικού Κέντρου δεν απέτρεψαν το μοιραίο συμβάν. Η αστυνομία και οι αρμόδιες αρχές έχουν επιληφθεί από την πρώτη στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα