Τραγωδία στην Ηλιούπολη: Πήγε να σταματήσει το φορτηγό με τα χέρια ο πολύτεκνος πατέρας

Πατέρας τεσσάρων παιδιών, ήταν ο 50χρονος οδηγός ο οποίος έχασε την ζωή του το πρωί της Τρίτης, έξω από τον χώρο φορτοεκφορτώσεως γνωστού σουπερ μαρκετ.

Ο άτυχος άνδρας προσπάθησε να κρατήσει με τα χέρια του το φορτηγό το οποίο άρχισε ξαφνικά να κυλάει στην κατηφόρα.

Ο Γ.Μ. ξεκίνησε το πρωί από τα κεντρικά της εταιρείας με το φορτηγό του μοιράζοντας τα αρτοσκευάσματα στα καταστήματα που είχε υπό την δική του επίβλεψη.

Σήμερα το πρωί, φτάνοντας στον χώρο εκφορτώσεων

του σούπερ μαρκετ στην Ηλιούπολη με το φορτηγό του, κατέβηκε προκειμένου να ανοίξει τις πόρτες της καρότσας για να παραδώσει το εμπόρευμα.

Το φορτηγό σιγά- σιγά ξεκίνησε να τσουλάει προς την κατηφόρα, ακολουθώντας την κλίση της οδού Αστυδάμαντος.

Ξαφνιασμένος ο πολύτεκνος πατέρας, χωρίς δεύτερη σκέψη, έτρεξε μπροστά από το φορτηγό, επιχειρώντας να το συγκρατήσει με τα χέρια του αφού σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν γεροδεμένος.

Ο 50χρονος, βλέποντας ότι το φορτηγό ανεξέλεγκτο άρχισε να κινείται προς το σχολικο συγκρότημα κατάφερε για λίγο και το σταμάτησε με τα χέρια του άλλα το βάρος και ο όγκος του μεγάλου οχήματος τον λύγισαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άντρας μέσα σε λίγο χρόνο έπεσε και βρέθηκε κάτω από την αριστερή ρόδα του φορτηγού που πέρασε τελικά από πάνω του και τον σκότωσε επί τόπου.

Το φρικτό δυστύχημα είδαν μπροστά στα μάτια τους αρκετοί άνθρωποι, που όμως ήταν ανήμποροι να βοηθήσουν τον 50χρονο άντρα, ενώ το φορτηγό συνέχισε την πορεία του και παρέσυρε άλλα τρία αυτοκίνητα, σταματώντας στο τελευταίο.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβέστες οι οποίοι τον απεγκλώβισαν, ενώ τον παρέλαβε ασθενοφόρο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατός του.

Συγκλονισμένοι είναι οι εργαζόμενοι του σούπερ μάρκετ, όπως και οι συνάδελφοι του άτυχου άντρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα