Το πόρισμα της ΝΔ για Ερρίκος Ντυνάν: Καμία ευθύνη πολιτικών

Η ΝΔ περιγράφει στο πόρισμά της το ιστορικό της κακοδιαχείρισης του Ερρίκος Ντυνάν από την διοίκηση του Ανδρέα Μαρτίνη.

Το πόρισμα της ΝΔ, 53 σελίδων για το θέμα του Ερρίκος Ντυνάν, αναφέρει ότι οι όποιες νομοθετικές πρωτοβουλίες πήρε η προηγούμενη κυβέρνηση έγιναν με σκοπό την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος, καθώς και ότι με καμία εξ αυτών δε ζημιώθηκε το ελληνικό δημόσιο αλλά ούτε και προέκυψε προσωπικό οικονομικό ή πολιτικό όφελος για κάποιον από τους εμπλεκόμενους.

Το πόρισμα της ΝΔ χαρακτηρίζει θετικό το τίμημα

του πλειστηριασμού και επισημαίνει ότι «με βάση όλα τα παραπάνω δεν προκύπτει ευθύνη των πολιτικών προσώπων που διαχειρίστηκαν με οποιοδήποτε τρόπο την υπόθεση του «ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ». Η Ελληνική Δικαιοσύνη ήδη διερευνά όλες τις πτυχές της κακοδιαχείρισης της διοίκησης Μαρτίνη έχοντας καταλήξει και σε καταδικαστικές αποφάσεις και θα πρέπει να ολοκληρώσει την έρευνά της αυτή».

Αυτό δε, που θεωρεί η ΝΔ ότι θα πρέπει να διερευνηθεί από τις αρμόδιες Δικαστικές και Εισαγγελικές Αρχές είναι «ενδεχόμενες ευθύνες για ζημία που αναφέρεται ότι υπέστη το Δημόσιο λόγω της μη αναγγελίας απαίτησης του ύψους 4.500.000 ευρώ κατά την διαδικασία του αναγκαστικού πλειστηριασμού».

Δείτε ΕΔΩ όλο το πόρισμα

Keywords
Τυχαία Θέματα