Το όλο νόημα κείμενο της Μαρίνας Πατούλη στο facebook: «Σαν να με γνώριζε χρόνια»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η Μαρίνα Πατούλη, με ποστ όλο νόημα αναφέρεται στις δύσκολες στιγμές που βιώνει με τον σύζυγό της Γιώργο Πατούλη.

Σήμερα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, αναδημοσίευσε ένα κείμενο που γράφτηκε για εκείνην από την Ρομίνα Ξύδα στο site "babyads.gr".

Το άρθρο έχει τον τίτλο "είμαστε

όλες Μαρίνα Πατούλη" και περιγράφει την οδύνη και την θλίψη που βιώνει μια γυναίκα την περίοδο του χωρισμού.

"Αυτά τα "γιατί"… Τα μάταια, τα χαζά, τα άχρηστα "γιατί". Πόσες φορές τα ρωτήσαμε, πόσες τα βασανίσαμε κι απάντηση δεν πήραμε καμιά. "Γιατί έτσι" είναι από την αρχή, όταν το πράγμα φτάσει στο τέλος του. Κι έκλαιγα, κι έκλαιγες και κλαίγαμε κι ύστερα σκουπίζαμε βιαστικά τα δάκρια με ανοιχτές παλάμες, μπας και μας δει κανείς και μας πει "καημένη". Πόσο την ντρεπόμουν, την ντρεπόσουν, την ντρεπόμασταν αυτή τη λέξη. Και πόσο η Μαρίνα με τα λευκόχρυσα φουστάνια, τα δωδεκάποντα στην άμμο και τα πλατινέ σαλόνια, δεν την ντράπηκε στιγμή. Βροντοφώναξε παντού ότι πονάει, ότι υποφέρει, ότι δεν ξέρει πώς το άτιμο το ποτήρι της γλίστρησε από τα χέρια κάνοντας θρύψαλα τη ζωή της.

Θέλει τσαμπουκά αυτή η φωνή, θέλει δύναμη αυτή η παραδοχή, θέλει την αθωότητα μιας έφηβης και την ωριμότητα μιας κυρίας… Από σήμερα είμαι Μαρίνα. Μαρίνα Πατούλη. Για εκείνον τον τύπο που με άφησε σύξυλη ένα καλοκαίρι, λίγο πριν από τις διακοπές. Και για την κολλητή μου, που έκλαιγε μερόνυχτα για έναν "τίποτα". Και για όλες τις γυναίκες που πέταξαν σπασμένα γυαλιά στα σκουπίδια αρνούμενες να τα μετατρέψουν σε kintsugi…" αναφέρει μεταξύ άλλων το άρθρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα