Το γύρο του κόσμου έκαναν τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ στον αγώνα ΑΕΚ - Άγιαξ

Τον γύρο του κόσμου έκαναν τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ πριν την έναρξη του αγώνα ΑΕΚ - Άγιαξ για το Champions League. Κορυφαία ΜΜΕ του εξωτερικού είχαν εκτενείς αναφορές με ανάλογη κριτική.

Από την Ιταλία στην Αγγλία, την Πορτογαλία , αλλά μέχρι και την Αργεντινή, τις ΗΠΑ

και την Ταιβάν, εικόνες και αναφορές παρουσίασαν όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ.

Η ιταλική «Gazzetta dello Sport» που έχει και βίντεο από τα επεισόδια σημειώνει: «Μολότοφ και επεισόδια μεταξύ των οπαδών έξω και μέσα από το γήπεδο», ενώ η πορτογαλική Record αναφέρει ε εικόνα και σχετικό βίντεο : «Η στιγμή που οι φίλοι της ΑΕΚ πετούν μια μολότοφ στους οπαδούς του Άγιαξ».

Ο «Guardian» σημειώνει ότι «η αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στον Άγιαξ χάλασε από σοβαρές συμπλοκές οπαδών. Βίντεο και εικόνες δείχνουν βόμβες μολότοφ να εκτοξεύονται στις κερκίδες. Η ελληνική αστυνομία σύμφωνα με αναφορές χτύπησε οπαδούς του Άγιαξ πριν από το ματς». Η «Sun» τονίζει «Οργή μεταξύ οπαδών: Οπαδοί της ΑΕΚ άφησαν αιμόφυρτους οπαδούς του Άγιαξ και τους πέταξαν βόμβες μολότοφ πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων για το Champions League»

Η «USA Today» γράφει: «Ματς για το Champions League χάλασε από οπαδούς που πετούσαν βόμβες μολότοφ». Το ESPN σε twitter του ανέφερε: «Τρέλα αυτό που συμβαίνει στην Αθήνα, επεισόδια μεταξύ οπαδών ΑΕΚ και Άγιαξ και με την αστυνομία ». Τέλος, το ολλανδικό Nu.nl υπογράμμισε: «Οκτώ τραυματίες φίλαθλοι του Άγιαξ από πυροτεχνήματα που έριξαν οι οπαδοί της ΑΕΚ. Πολλοί φίλοι του Αγιαξ φαίνονται σε φωτογραφίες τραυματισμένοι στο κεφάλι».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα