Το δράμα των δύο αδελφών στο Δήλεσι: Τις χτυπούσε ο μέθυσος πατέρας

Τα χτυπήματα του μεθυσμένου πατέρα έβαλαν τέλος στην ανοχή...

Νέα τροπή πήρε σήμερα η υπόθεση με τα δύο ανήλικα κορίτσια από το Δήλεσι που είχαν εξαφανιστεί πριν από πέντε ημέρες.

Ο πατέρας των δύο κοριτσιών με θολωμένα τα μάτια από το πιοτό και παραπατώντας έσπερνε το φόβο μέσα στο σπίτι, βρίζοντας και χτυπώντας τα δύο κορίτσια. Ζούσαν τον εφιάλτη μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, μη μπορώντας να κάνουν τίποτε. Το μόνο που τους έμενε ήταν η φυγή...

Το όλο αυτό σκηνικό βίας που είχε διαμορφωθεί στο σπίτι, η μητέρα των κοριτσιών το ήξερε, αλλά κρατούσε το στόμα της

κλειστό. Δέν προσπάθησε να εμποδίσει τον σύζυγό της, αλλά αντίθετα, έπερνε και εκείνη μέρος στον εκφοβισμό και στη σωματική βία που ασκούσε ο μέθυσος άντρας της στα δύο κορίτσια.

Μετά την κατάθεση τους στην Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος των γονέων τους και έτσι θα εξεταστούν πρώτα από παιδοψυχολόγο. ο 19χρονος φίλος τους έπαιξε πολύ συμαντικο ρόλο στην όλη υπόθεση, αφού όπως φαίνεται εκείνος ήταν που έπεισε τις δύο κοπέλες να ξεπεράσουν το φόβο τους, να φύγουν και να μιλήσουν στην αστυνομία.

Η Εμμανουέλα και η Ντενίσα οι δύο αδερφές που είχαν φύγει από το σπίτι τους, μαζί με τον 19χρονο φίλο τους, ανιψιό γνωστής ηθοποιού, αποκάλυψαν στους αστυνομικούς πως ο λόγος για τον οποίο έφυγαν ήταν η λεκτική και σωματική βία που τους ασκούσε ο πατέρας τους, όταν γυρνούσε στο σπίτι μεθυσμένος.

Το "κλειδί" της υπόθεσης, ο "φύλακας άγγελος" των κοριτσιών ο οποίος ήξερε τι γινόταν πίσω από τις κλειστές πόρτες, δεν άντεξε άλλο. Ακούγοντας από τις δύο αδερφές τις περιγραφές από τα "σκηνικά βίας" που επικρατούσαν στην οικία τους, τις προέτρεψε να φύγουν για να γλυτώσουν τα χειρότερα απο τους αδίστακτους γονείς.
Έτσι, όλοι μαζί κατέφυγαν στο Ναύπλιο και μετά στην αστυνομία.

Πατέρας 19χρονου:Ευτυχώς βρέθηκαν τα παιδιά

«Ευτυχώς, τα παιδιά επικοινώνησαν με την αστυνομία κι όλα πήγαν καλά . Ο γιος μου είναι ταλαιπωρημένος με όλη αυτή την περιπέτεια και στενοχωρημένος, αλλά χαίρομαι που είναι καλά και βρίσκεται στο σπίτι. Όσο για τα κορίτσια αρνήθηκαν να επιστρέψουν στο σπίτι τους και περιμένουμε να δούμε τι θα δείξουν οι έρευνες της αστυνομίας για τα όσα καταγγέλλουν οι ίδιες για τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν στο σπίτι τους», λέει ο πατέρας του 19χρονου.

Τη μοίρα των παιδιών θα κρίνει ο Εισαγγελέας ανηλίκων που θα αποφασίσει αν τα κορίτσια θα φιλοξενηθούν σε ίδρυμα ή αν θα πρέπει να γυρίσουν στο σπίτι των γονιών τους.
Τα κορίτσια όμως όπως έχουν δηλώσει δεν θέλουν να ξαναπατήσουν το πόδι τους στο σπίτι.

Keywords
Τυχαία Θέματα