Το... badminton έστειλε στο νοσοκομείο τον Γιώργο Κατρούγκαλο

Ο Γιώργος Κατρούγκαλος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς φαίνεται να τραυματίστηκε ενώ έπαιζε το αγαπημένο του άθλημα.

Συγκεκριμένα, στο 251 στρατιωτικό νοσοκομείο μεταφέρθηκε πριν από λίγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Γιώργος Κατρούγκαλος, υπέστη τραυματισμό κατά τη διάρκεια αθλητικής δραστηριότητας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, για να μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο.

Ο

πρώην υπουργός θα υποβληθεί σε όλες τις εξετάσεις προκειμένου να εκτιμηθεί η βαρύτητα του τραυματισμού.

Οι πρώτες πληροφορίες έφεραν τον Γιώργο Κατρούγκαλο να είχε το ατύχημα παίζοντας... batminton, γνωστό και ως αντιπτέριση.

Πρόκειται για ένα άθλημα, που είναι μια παραλλαγή του τέννις. Το μπαλάκι έχει φτερά και η τροχιά του είναι ασυνεπής. Ο παίκτης πρέπει να το χτυπήσει με πολύ μεγάλη δύναμη για να φύγει γρήγορα αλλά και πάλι το μπαλάκι μπορεί να μην υπακούσει. Οι αθλητές πρέπει να έχουν ορισμένες ειδικές ικανότητες, γι' αυτό και είναι λίγοι αυτοί που ασχολούνται με το άθλημα. Παίζεται με δυο παίκτες και με τέσσερις ανά δύο, όπως και στο τένις.

Keywords
Τυχαία Θέματα