Το ΑΣΕΠ βγάζει αποτελέσματα σε πέντε μεγάλες προκηρύξεις

ΑΣΕΠ: «Μύλος» επικρατεί με την μεγαλύτερη προκήρυξη του ΑΣΕΠ που είναι η 3Κ/2018, που αφορά πάνω από 8.000 μόνιμες προσλήψεις στους ΟΤΑ - Ποια αποτελέσματα αναμένονται να εκδοθούν το επόμενο διάστημα

Ένας κακός χαμός βρίσκεται σε εξέλιξη με αφορμή τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ, τα οποία ακόμα παραμένουν άφαντα. Ο υπουργός Εσωτερικών μιλώντας τις

μέρες των Χριστουγέννων είχε τονίσει ότι τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τις πρώτες μέρες του νέου έτους αλλά δεν φαίνεται ότι ...έπεσε μέσα. Αντιθέτως, χιλιάδες επιτυχόντες αναμένουν λύση στο πρόβλημά τους μένοντας στον αέρα για πολλούς μήνες.

Ωστόσο, το ΑΣΕΠ «ανοίγει το βήμα του» και αναμένεται να εκδόσει τα οριστικά αποτελέσματα σε μία σειρά από μεγάλες και μικρές προκηρύξεις. Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά και μόνο στα dikaiologitika news για ποιες προκηρύξεις αναμένονται σύντομα τα αποτελέσματα:

- ΑΣΕΠ 1Γ/2017: Προκήρυξη για την πλήρωση 548 θέσεων ΠΕ Εφοριακών και ΠΕ Τελωνειακών της ΑΑΔΕ.

- ΑΣΕΠ 3Κ: Προκήρυξη για την πλήρωση 8166 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ κατηγορίας σε ΟΤΑ Α΄ βαθμού του Υπουργείου Εσωτερικών.

- ΑΣΕΠ 6Κ: Προκήρυξη για την πλήρωση 588 θέσεων ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ του Υπουργείου Δικαιοσύνης

- ΑΣΕΠ 8Κ: Προκήρυξη για την πλήρωση 165 θέσεων των κλάδων ΤΕ και ΔΕ κατηγορίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

- ΑΣΕΠ 7Κ: Προκήρυξη για την πλήρωση 158 θέσεων κατηγορίας ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε

Διαβάστε επίσης: Νόμος Κατσέλη: Νέα ρύθμιση με «κούρεμα» δανείου, επιδότηση και επιμηκύνσεις - Πού θα γίνονται αιτήσεις

Διαβάστε επίσης: ΑΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για προσλήψεις στη Βουλή

Keywords
Τυχαία Θέματα