Τη «Δύναμη Πολιτών» ενισχύει ο Στέλιος Περδικογιάννης

Νέοι υποψήφιοι ενισχύουν στις προσεχείς εκλογές τη «Δύναμη Πολιτών» με επικεφαλής τον νυν Δήμαρχο Ηρακλείου, κ. Βασίλη Λαμπρινό.

Η νέα προσθήκη στη λίστα των υποψηφίων είναι ο Στέλιος (Τιτίκος) Περδικογιάννης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της «Δύναμης Πολιτών», ο Στέλιος (Τιτίκος) Περδικογιάννης γεννήθηκε το 1985 και έζησε στο Ηράκλειο τα σχολικά του χρόνια. Συνέχισε

τις προπτυχιακές του σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας. Υπηρέτησε στο Πυροβολικό και εν συνεχεία εργάστηκε στο τμήμα πωλήσεων της γαλακτοβιομηχανίας ΔΕΛΤΑ Α.Ε.. Το 2011 μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για να ξεκινήσει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Fordham University της Νέας Υόρκης. Ολοκλήρωσε με διάκριση μεταπτυχιακό τίτλο MBA και εργάστηκε για 2 έτη στη Νέα Υόρκη στο Χρηματοπιστωτικό τομέα πριν επιστρέψει στο Ηράκλειο. Από το 2017 εργάζεται στην εταιρία Johnson & Johnson, υπεύθυνος για τη διαχείριση των πελατών της εταιρίας σε όλη την Κρήτη.

Η αγάπη του για την πόλη, η διάθεσή του για προσφορά και η εκτίμησή του στο πρόσωπο του Βασίλη Λαμπρινού και στο έργο της Δημοτικής Αρχής, τον οδήγησαν στην απόφαση να συμμετάσχει στις προσεχείς εκλογές με την «Δύναμη Πολιτών».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στα Eklogikanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα