Θεσσαλονίκη: Συνάντηση με Χαρδαλιά ζητούν παραγωγοί και πωλητές στις λαϊκές αγορές

Να αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης που τους αναλογεί και να αφήσουν τα «προσχήματα» που προβάλλουν σχετικά με την λειτουργία των λαϊκών αγορών, και τα οποία βλάπτουν παραγωγούς, πωλητές και καταναλωτές, ζητούν με σημερινή κοινή τους ανακοίνωση εκπρόσωποι ομοσπονδιών και σωματείων λαϊκών αγορών, από την πολιτεία, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΚΜ).

Αναφέρουν ότι δεν έχουν κληθεί να παραστούν σε καμία από τις σημερινές συναντήσεις έχει στη Θεσσαλονίκη

ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, οι επικεφαλής των προαναφερόμενων ομοσπονδιών και σωματείων σημειώνουν είναι έτοιμοι να βρεθούν με τον κ. Χαρδαλιά για να συζητήσουν. "Δεν νοείται, για υγειονομικούς λογούς να ανοίξει, έστω και μερικώς, η αγορά και να είναι κλειστές οι λαϊκές αγορές», υποστηρίζουν και χαρακτηρίζουν "απόλυτη προτεραιότητα" το άνοιγμα και τη λειτουργιά των λαϊκών αγορών, τηρουμένων των μέτρων ασφαλείας.

"Δεν πρόκειται να πληρώσουν οι εργαζόμενοι των λαϊκών αγορών - και - πάλι τις αβλεψίες και τις παραλείψεις άλλων. Φυσικά και πάνω από όλα είναι η υγεία όλων», τονίζουν στην ανακοίνωση.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα