Θεσσαλονίκη: Άγριος ξυλοδαρμός 15χρονου που νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, συγκλονίζει η μητέρα του

Εφτά άτομα ξυλοκόπησαν με αγριότητα το βράδυ του Σαββάτου έναν έφηβο μόλις 15 ετών, στη Θεσσαλονίκη δίπλα στο δημαρχείο Ευόσμου και του έκλεψαν το κινητό.

Ο 15χρονος που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις από τον άγριο ξυλοδαρμό στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Η μητέρα του 15χρονου μίλησε στο GRTimes: «Το παιδί μου ζει από θαύμα. Να βρεθούν αυτοί οι άνανδροι αλήτες, γιατί το παιδί μου ήταν πεσμένο και συνέχισαν να το χτυπάνε με μανία».

Η ίδια περιγράφει τον ξυλoδαρμό: «Ήταν με ένα άλλο παιδί και βγήκαν μια βόλτα. Την ώρα που καθόντουσαν δίπλα στην εκκλησία, μια παρέα επτά ατόμων τους προσέγγισε θεωρώντας ότι το παιδί τους έβγαλε φωτογραφία. Του είπαν “έλα λίγο πιο πέρα να μιλήσουμε” στο πλάι του δημαρχείου και αυτά δυστυχώς πήγαν. Εκεί τους επιτέθηκαν. Είδαν στο κινητό του ότι δεν υπήρχε φωτογραφία και αφού το διαπίστωσαν αυτό, του το πήραν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν».

Μάλιστα, όπως είπε τον χτυπούσαν στον αυχένα και στο κεφάλι παρά το γεγονός ότι το παιδί έχασε τις αισθήσεις του. Σημείωσε πως πρόκειται για μια ομάδα επτά ατόμων ηλικίας πιθανότατα από 16 έως 18.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα προσφέρει αμοιβή σε όποιον έχει πληροφορίες σχετικά με το συμβάν. Η μητέρα έγραψε στο Facebook: «Παρακαλώ όποιον γνωρίζει κάτι να το αναφέρει. Ο γιος μου δεν είναι σε θέση αυτή τη στιγμή να θυμηθεί κάτι.

Τον βοήθησαν δύο κοπέλες που ήταν μάλλον Ρομά και του έριξαν νερό και εκείνες ίσως αναγνώρισαν άτομα από την παρέα. Να βρεθούν αυτοί οι άνανδροι αλήτες, γιατί το παιδί μου ήταν πεσμένο και συνέχισαν να το χτυπάνε. Το παιδί μου ζει από θαύμα, δόξα το θεό, αλλά εγώ τρέμω ολόκληρη και πως θα το αφήσω ξανά να κυκλοφορήσει μόνο του, όταν κυκλοφορούν τέτοια άτομα έξω;».

Keywords
Τυχαία Θέματα