Θεανώ Φωτίου: Η ΝΔ λέει κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό

«Αυτές τις ώρες, αντιλαμβανόμαστε ένα τεράστιο κύμα ανασφάλειας του λαού, έχουν αρχίσει να φοβούνται όλοι, γιατί η ΝΔ εξελίσσεται σε κινούμενη άμμο. Κάθε μέρα, λέει κάτι διαφορετικό. Ακριβώς επειδή έχει την έπαρση της μεγάλης διαφοράς, ότι κρίθηκε ο αγώνας […] αποκαλύπτει τα πιο σκοτεινά σχέδια».

Αυτό δήλωσε, μεταξύ άλλων, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης και υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα της Β΄ Αθηνών, Θεανώ Φωτίου,

μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Αναφερόμενη στη ΝΔ, η κ. Φωτίου υποστήριξε: «Το πιο φοβερό, το "μαξιλάρι", το σωσίβιο σωτηρίας για οποιαδήποτε αναποδιά τα επόμενα 20 χρόνια, δηλαδή, τα υπερπλεονάσματα, θα τα ξαναδώσει στις τράπεζες, για να τις επανακεφαλαιοποιήσει. Τα μεσαία στρώματα, αυτούς που υποτίθεται ότι υπερασπίζεται, θα βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσουν τα ιδιωτικά σχολεία και πανεπιστήμια, τις ιδιωτικές επικουρικές συντάξεις και την Υγεία».

Παράλληλα, η κ. Φωτίου απέρριψε τη λογική ότι οι δημοσκοπήσεις είναι θέσφατο, όπως είπε, τονίζοντας ότι «αυτές τις δύο ημέρες είναι εντελώς διαφορετικό αυτό που βλέπω από ό,τι έβλεπα όλο τον προηγούμενο καιρό».

Keywords
Τυχαία Θέματα