Ταχιάος: Η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ έχει θράσος - Η fake πραγματικότητα προσβάλει τους πολίτες

Απάντηση στην ανακοίνωση της Αττικό Μετρό Α.Ε., έδωσε ο υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, Νίκος Ταχιάος.

Επίθεση στην Αττικό Μετρό ΑΕ και προσωπικά στον πρόεδρό της, Γιάννη Μυλόπουλο, εξαπέλυσε o Νίκος Ταχιάος, που, με ανάρτησή

του στο facebook, κατηγορεί την εταιρία για "θράσος" με αφορμή την αντιπαράθεση για την πορεία των έργων.

"Στα εγκαίνια του ημιτελούς, όπως αποδεικνύεται από τις φωτογραφίες που ανήρτησα, Σταθμού Συντριβανίου δεν απουσίαζαν μόνο οι συρμοί και οι χρήστες του μετρό, γεγονός που παραδέχτηκε ο ίδιος ο κύριος Τσίπρας, αλλά και ο εξοπλισμός. Η εικόνα ήταν fake. Θα μπορούσε κάλλιστα να μετονομαστεί σε Σταθμό Σινετσιτά. Ξεχείλιζε όμως το θράσος" αναφέρει και προσθέτει: "Το θράσος που δεν λείπει ούτε σήμερα από την ανακοίνωση της Αττικό Μετρό, πίσω από την οποία κρύβεται ο πρόθυμος σκηνοθέτης αυτής της προσβλητικής προς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης fake πραγματικότητας, πρόεδρος της κύριος Μυλόπουλος".

Ο κ. Ταχιάος κατηγορεί τον κ. Μυλόπουλο ότι επιδίδεται σε "λογοπαίγνια" και τονίζει ότι πρέπει να απολογηθεί για τη δέσμευσή του ότι η έλευση του πρώτου συρμού στην Ελλάδα αναμενόταν στα τέλη Μαρτίου. "Και άραγε, είναι σε θέση να μας πει αν ο συρμός έχει ήδη πάρει τις πιστοποιήσεις του στο εργοστάσιο της Ιταλίας κι εάν στο σημείο καταβιβασμού του στο αμαξοστάσιο έχει γίνει επίστρωση των γραμμών;" καταλήγει.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές στα Eklogikanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα