«Συγγνώμη» ζήτησε ο Τσουκαλάς από την οικογένεια Αντετοκούμπο (video)

Ο Τάκης Τσουκαλάς απαντά σε όσα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό με τον χαρακτηρισμό «Πίθηκος» που εξαπέλυσε προς τον Θανάση Αντετοκούμπο.

Συγκεκριμένα, από τον αέρα της εκπομπής του ανέφερε χαρακτηριστικά απευθυνόμενος στην οικογένεια Αντετοκούμπο «σας ζητώ συγνώμη αν πέρασε από το μυαλό τους ότι είμαι ρατσιστής».

«Εγώ τη λέξη την είπα για τη συμπεριφορά και όχι για το χρώμα» υποστήριξε ο Τάκης Τσουκαλάς υπενθυμίζοντας ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο έβγαινε φωτογραφίες με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο στον αγώνα προς

τιμήν του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο ΣΕΦ.

Υπογράμμισε δε ότι στο παρελθόν έχει φωτογραφηθεί με τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, ενώ αναρωτήθηκε «τότε δεν ήμουν ρατσιστής και έγινα τώρα;».

Στη συνέχεια επιτέθηκε στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την ενέργειά του να φωτογραφεί με τη φανέλα του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Εθνική Ελλάδας, αναρωτώμενος «εσύ ως πρωθυπουργός θα ζητήσεις συγγνώμη από Μάνδρα και Μάτι;. Καλά έκανες και φόρεσες τη φανέλα του Γιάννη, ένα μαύρο πουκάμισο θα φορέσεις για να πας στο Μάτι;» συμπλήρωσε ο Τάκης Τσουκαλάς.

Σημειώνεται, μάλιστα, πως ο ίδιος φορούσε ένα μπλουζάκι με αναφορά στους νεκρούς στο Μάτι.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα