Συνάντηση Γεραπετρίτη, Γραμμένου, Φούσεκ στο Μαξίμου για το ποδοσφαιρικό μνημόνιο

Ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης υποδέχθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου  τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο και τον «υπερσύμβουλο» της ομοσπονδίας, Πετρ Φούσεκ.

Στην ατζέντα προφανώς θα ήταν η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ επί τάπητος, κατά πάσα πιθανότητα, θα τέθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ενόψει της επικείμενης έλευσης Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ αναμένεται στα τέλη του μήνα στην Αθήνα.

Στο

μεταξύ, την Τρίτη στις 25/2 θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο στη Super League όπου μεταξύ άλλων θα συζητηθεί και το ζήτημα του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι θα συζητηθούν τα έγγραφα αιτήματα των Ολυμπιακού, ΑΕΛ, Πανιωνίου σχετικά με τις υποθέσεις που αφορούν ΠΑΟΚ και Ξάνθη. Την ίδια ημέρα θα λάβει χώρα και η Τακτική Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά:

Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη 25/02/2020 στη 1:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και στις 3:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση στα γραφεία της Super League.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης του Διοικητικού Συμβουλίου έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγγραφα αιτήματα των Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Α.Ε.Λ. και ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ [Zητήματα σχετικά με τις υποθέσεις που αφορούν τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ].

2/ Θέματα διοργάνωσης Πρωταθλημάτων Super League.

3/ Εξουσιοδότηση για δημοσίευση προσκλήσεων υποβολής ενδιαφέροντος.

4/ Διάφορα.

Τα θέματα ημερήσιας διάταξης της Γενικής Συνέλευσης έχουν ως ακολούθως:

1/ Έγκριση οικονομικών καταστάσεων χρήσης «1/7/2018 – 30/6/2019».

2/ Απαλλαγή μελών Δ.Σ. από ευθύνη για πεπραγμένα χρήσης «1/7/2018 – 30/6/2019».

3/ Διάφορα.

Σημειώνεται ότι σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, κατά το άρθρο 15 του Καταστατικού του Συνεταιρισμού, θα λάβει χώρα επαναληπτική Γενική Συνέλευση την ίδια ημέρα (26/02/2020) και ώρα 16:00 στον ίδιο τόπο, με τα ίδια ως άνω θέματα ημερησίας διάταξης και χωρίς άλλη πρόσκληση.

Keywords
Τυχαία Θέματα