Συμπλήρωσε το μηχανογραφικό 2019 έξυπνα και εύκολα

ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 και ώρα 20:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Σμύρνης, 2ας Μαΐου 8, 3ος όροφος. Εκδήλωση με τίτλο «Συμπλήρωσε το μηχανογραφικό 2019 έξυπνα και εύκολα»

Μηχανογραφικό 2019: Ειδικά φέτος με τη συγχώνευση–κατάργηση των ΤΕΙ, την «πανεπιστημιοποίηση» ορισμένων τμημάτων τους και τη δημιουργία, δεκάδων νέων τμημάτων, είναι επιβεβλημένο να ενημερωθούν διεξοδικά οι υποψήφιοι για την

Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τα νέα προγράμματα σπουδών και τις επαγγελματικές τους διεξόδους. Στα τμήματα αυτά θα διαμορφωθούν βάσεις για πρώτη φορά.

Το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Νέας Σμύρνης διοργανώνει, όπως κάθε χρόνο, ενημερωτική συνάντηση για τους μαθητές – αποφοίτους Λυκείου, που θα κατευθυνθούν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση την τρέχουσα περίοδο, με θέμα:
«ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΕΞΥΠΝΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΟΥ».

Την ενημέρωση θα πραγματοποιήσουν ο κύριος Νίκος Δεμερτζής, εκπαιδευτικός, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας του Δήμου Νέας Σμύρνης και Διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Καλλιθέας, και η κυρία Κ. Κορδονούρη, Σύμβουλος Σταδιοδρομίας του 1ου ΚΕΣΥ-Δ’Δ/νση Εκπ/σης, Νότιος Τομέας Αθήνας/ ΥΠΕΠΘ. Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 και ώρα 20:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Σμύρνης, 2ας Μαΐου 8, 3ος όροφος.

Δείτε περισσότερα για το μηχανογραφικό 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα