Στο «Γεννηματάς» ο Κικίλιας - Επισκέφθηκε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνα Αλεξιάδη

Στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» βρέθηκε ο Βασίλης Κικίλιας, ώστε να επισκεφθεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφωνα Αλεξιάδη, ο οποίος κατέρρευσε το μεσημέρι στη Βουλή, λόγω επιληπτικού επεισοδίου.

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας συνοδευόταν από τον διοικητή του νοσοκομείου, κ. Μπούλια, με σκοπό να ενημερωθούν για την κατάσταση της υγείας του βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης όπως φαίνεται στη φωτογραφία που δημοσιεύει το Dikaiologitika News.

Ο κ. Κικίλιας βρέθηκε

στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» και ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, συνομίλησε με τον διοικητή του νοσοκομείου και τους γιατρούς.

«Στο ΓΝΑ Γεννηματάς, εξετάσεις μετά από ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Είμαι καλά, ευχαριστώ από καρδιάς για το ενδιαφέρον και τις ευχές» έγραψε σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο κ. Αλεξιάδης διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών Γεννηματάς έπειτα από ξαφνική αδιαθεσία που αισθάνθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πρώτες βοήθειες του παρασχέθηκαν από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν την ιδιότητα του γιατρού.

Ο Τ. Αλεξιάδης μεταφέρθηκε αμέσως στο ιατρείο τη Βουλής, απ' όπου τον παρέλαβε το ΕΚΑΒ για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Το ιατρικό ανακοινωθέν:

Ο κος Αλεξιάδης Τρύφωνας προήλθε σήμερα 21/01/2020 και ώρα 17:00 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Εξωτερικά Νευρολογικά ιατρεία του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» για επεισόδιο απώλειας συνείδησης.

Έγινε ο απαραίτητος εργαστηριακός έλεγχος και κρίθηκε σκόπιμο να εισαχθεί στη Νευρολογική Κλινική για περαιτέρω έλεγχο.

Keywords
Τυχαία Θέματα