Στο Netflix με υπογραφή Σκορσέζε οι γνωστοί «γκάνγκστερς» Ρόμπερτ ντε Νίρο και Αλ Πατσίνο (video)

Τη... φρεσκαρισμένη «dream team» των σταρ γκανγκστερικών ταινιών, υπό τις οδηγίες του «μάστορα» του είδους, κατεβάζει το Netflix.

Η εταιρεία παρουσίασε το trailer της νέας ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε, «The Irishman» «Ο Ιρλανδός»»), δίνοντας δείγμα γραφής γι' αυτό που θα δουν στη μεγάλη οθόνη οι θεατές, αποκαλύπτοντας τις πρώτες εκπλήξεις. Στην ταινία η οποία

είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο του Τσάρλς Μπραντ «I Heard You Paint Ηουses»», πρωταγωνιστούν ο Αλ Πατσίνο, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, ο Τζο Πέσι και ο Χάρβεϊ Καϊτέλ. Οι βασικοί συντελεστές της παραγωγής γνωρίζονται πολύ καλά καθώς ο Σκορσέζε είχε συνεργαστεί με τον Ντε Νίρο και τον Πέσι στην γκανγκστερική ταινία «Goodfellas», ενώ ο Πατσίνο και ο Ντε Νίρο είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία του «The Godfather» («Ο Νονός»). Η υπόθεση της ταινίας αφορά την ιστορία του Φρανκ Σίραν, του «Ιρλανδού» όπως ήταν το παρατσούκλι του γκάνγκστερ, και αφηγείται πώς σκότωσε περισσότερους από 25 ανθρώπους με διαταγή του αρχιμαφιόζου Ράσελ Μπαφαλίνο και του αφεντικού του συνδικάτου οδηγών φορτηγών Τζίμι Χόφα, ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε μυστηριωδώς.

Το trailer επικεντρώνεται στην πρώτη επαφή των Φρανκ Σίραν (Ντε Νίρο) και Τζίμι Χόφα (Αλ Πατσίνο), μετά την οποία ο Σίραν αναλαμβάνει να εκτελέσει συμβόλαια θανάτου. To trailer επιφύλασσε και την πρώτη έκπληξη για τους θεατές, καθώς όλοι οι πρωταγωνιστές εμφανίζονται σαν να έχουν ξανανιώσει, με τη βοήθεια ειδικού προγράμματος υπολογιστή, καθώς η ταινία εξελίσσεται σε αρκετές δεκαετίες. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό στον Ρόμπερτ ντε Νίρο, καθώς ο 75χρονος ηθοποιός μοιάζει σχεδόν 30 χρόνια νεότερος. Για να το πετύχουν οι παραγωγοί, χρησιμοποίησαν μια μέθοδο που ονομάζεται «de-aging»>, η οποία ξανακάνει κάποιον νέο. Το εφέ βασίζεται σε μια τεχνολογία που ανέπτυξε η εταιρία του Τζορτζ Λουκάς Industrial Light & Magic. Η ταινία του Netflix με μπάτζετ που ξεπερνά τα 145.000.000 ευρώ θα κάνει το ντεμπούτο της στην έναρξη του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης, στις 27 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: Κυριακάτικη Δημοκρατία

Keywords
Τυχαία Θέματα