Στη Σκιάθο και φέτος ο πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ, με τη μήκους 133 μ. θαλαμηγό του

Επισκέπτεται κάθε χρόνο τη Σκιάθο για πάνω από μία δεκαετία.

Στη Σκιάθο έφτασε το απόγευμα της Τετάρτης ο πρώην πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών του Κατάρ, Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ Αλ Θανί, με την πολυτελή θαλαμηγό του, «Al Mirqab».

Το μήκους 133 μέτρων σκάφος έφτασε στον όρμο των Κουκουναριών και αγκυροβόλησε απέναντι από την παραλία Μάραθα, μπροστά από το ξενοδοχείο Skiathos Palace, σύμφωνα με το ΑΠΕ. Ο Χαμάντ μπιν Τζασίμ μπιν Τζαμπέρ Αλ Θανί επισκέπτεται κάθε χρόνο τη Σκιάθο την τελευταία 15ετία.

Συνήθως φτάνει στο νησί στις αρχές Ιουνίου και το «Al Mirqab» μένει για αρκετές ημέρες στο σημείο που αγκυροβόλησε και φέτος. Αρκετές φορές ο 65χρονος πρώην πρωθυπουργός του Κατάρ επισκέπτεται τη Χώρα και μιλά με ντόπιους. Πριν φτάσει στη Σκιάθο, επισκέφθηκε τη Σκόπελο.

Πρόκειται για τον όγδοο πλουσιότερο Άραβα στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes, που υπολογίζει την περιουσία του σε 3,9 δισεκατομμύρια δολάρια.

#ΣΚΙΑΘΟΣ #ΑΛ_ΘΑΝΙ #ΘΑΛΑΜΗΓΟΣ #ΚΑΤΑΡ
Keywords