Στα χέρια των εισαγγελέων ο φάκελος για Μαλένα και Ίριδα: Τι θα συμβεί με την Πισπιρίγκου

Ο φάκελος με το πόρισμα των ιατροδικαστών και τις καταθέσεις μαρτύρων για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας βρίσκεται ήδη στα χέρια των εισαγγελέων.

Ο φάκελος με το πόρισμα των ιατροδικαστών και τις καταθέσεις μαρτύρων που ελήφθησαν από το τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έχει πλέον παραδοθεί στους δύο εισαγγελείς πρωτοδικών, οι οποίοι διενεργούν από τον περασμένο Απρίλιο την προκαταρκτική εξέταση για την υπόθεση.

Οι Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου μελετούν, τώρα, τα στοιχεία της δικογραφίας και αξιολογούν το διαθέσιμο υλικό, προκείμενου να διατάξουν

τις επόμενες κινήσεις που θα οδηγήσουν στην εξιχνίαση των θανάτων των δύο κοριτσιών, που πλέον αποδίδονται σε εγκληματική ενέργεια.

Τι θα ακολουθήσει

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό που θα ακολουθήσει - πιθανότατα στις αρχές της επόμενης εβδομάδας - θα είναι μια παραγγελία των εισαγγελέων για τη λήψη ανωμοτί κατάθεσης ενός ή περισσοτέρων προσώπων - για τα οποία προκύπτουν ενδείξεις τέλεσης αξιοποίνων πράξεων.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι μετρά αντίστροφά ο χρόνος και για την Ρούλα Πισπιρίγκου να βρεθεί εκ νέου αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη, αυτή την φορά με την ιδιότητα της ύποπτης τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Σε αυτή την περίπτωση, η προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας αναμένεται να ζητήσει προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσει τις εξηγήσεις της. Μετά την λήψη εξηγήσεων οι εισαγγελείς θα αποφασίσουν αν και για ποιο αδίκημα θα ασκήσουν δίωξη σε βάρος της.

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΠΑΤΡΑ #ΝΕΚΡΑ_ΠΑΙΔΙΑ #ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ #ΔΙΩΞΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Μαλένα, Ίριδα, Πισπιρίγκου,malena, irida, pispirigkou