Σπιτονοικοκύρης απείλησε με όπλο ενοικιαστή: «Αν δεν φύγεις από το σπίτι θα πάθουν κακό τα παιδιά σου» (pics)

Πρωτοφανείς καταστάσεις εξελίχθηκαν το βράδυ της Τετάρτης έξω από το Μέγαρο της Αστυνομίας Χανίων…

Μια οικογένεια με δύο παιδιά 5 και 8 χρονών, θύματα του ενοικιοστασίου, είχαν «κατασκηνώσει» με λιγοστά προσωπικά είδη (μαξιλάρι, κουβέρτα, ρούχα) και λίγα τρόφιμα στο παγκάκι έξω από την Αστυνομία και είχαν σκοπό να περάσουν το βράδυ τους εκεί, καθώς όπως επεσήμεναν η αστυνομία δεν μπόρεψε να τους προστατέψει, από τον γιο της σπιτονοικοκυράς του, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

Συγκεκριμένα όπως ισχυρίστηκε στο zarpanews.gr o πατέρας, στρατιωτικός στο επάγγελμα, που ζει εδώ και καιρό

ένα δράμα, χθες το μεσημέρι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και νοσηλεύτηκε για μια μέρα στο Νοσοκομείο. Παράλληλα ο γιος της σπιτονοικοκυράς του, όπως έχει καταθέσει σε μήνυση εναντίον του o πατέρας των δύο παιδιών, τον απείλησε με όπλο λέγοντας του «αν δεν φύγεις από το σπίτι θα πάθουν κακό τα παιδιά σου».

«Νοσηλεύτηκα στο νοσοκομείο για μία μέρα, κατέθεσα μήνυση και μέσα από το νοσοκομείο, αλλά και πάλι δεν έγινε κάποια κίνηση από την πλευρά της αστυνομίας. Σήμερα πήγαμε σπίτι και μας είχαν κλείσει και το νερό, το οποίο είναι στο όνομά μας… Είμαστε μια οικογένεια με δυο μικρά παιδάκια και κινδυνεύουμε να μείνουμε στο σπίτι που πληρώνουμε κανονικά…» τόνισε στο zarpanews.gr ο στρατιωτικός που έχει φτάσει «στο αμήν» και περιμένει να πάει 12 η ώρα για να υποβάλλει νέα μήνυση, προκειμένου να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφόρου, μπας και βρει επιτέλους το δίκιο του!

Από την πλευρά της Αστυνομίας πάντως, ο αξιωματικός υπηρεσίας, που είναι ενήμερος για το συμβάν, γνωστοποίησε στο zarpanews.gr πως γίνονται έρευνες για τη σύλληψη του γιου της σπιτονοικοκυράς.

Keywords
Τυχαία Θέματα