«Σπάει ο πάγος» με Μόσχα - Διεργασίες για ταξίδι Τσίπρα στο Κρεμλίνο

«Σπάει ο πάγος» μεταξύ Μόσχας και Αθήνας - Τον Δεκέμβρη διυπουργική επιτροπή με επικεφαλής τον Κατρούγκαλο για το ταξίδι Τσίπρα στην Μόσχα

«Σπάει ο πάγος» μεταξύ Μόσχας και Αθήνας μετά την ψυχρότητα στις σχέσεις των δύο χωρών λόγω της Συμφωνίας των Πρεσπών και την απέλαση Ρώσων διπλωματών από την Αθήνα.

Σύμφωνα

με πληροφορίες, είναι προγραμματισμένη διυπουργική επιτροπή των δύο χωρών στα μέσα Δεκεμβρίου προκειμένου να διαμορφωθεί το τελικό πρόγραμμα για την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στην ρωσική πρωτεύουσα.

Μάλιστα, από την Ιθάκη ο πρωθυπουργός, μιλώντας σε δημοσιογράφους είχε δηλώσει πως πρόθεσή του ήταν να επισκεφτεί τον Ρώσο Πρόεδρο.

Η εξέλιξη αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία καθώς οι σχέσεις των δυο χωρών βρίσκονται την συγκεκριμένη στιγμή σε ιδιαίτερα ευαίσθητη φάση.

Να θυμίσουμε μάλιστα ότι πριν από λίγο καιρό είχαν απελαθεί δυο Ρώσοι διπλωμάτες καθ ως είχαν κατηγορηθεί από τις ελληνικές αρχές για εμπλοκή στα εσωτερικά της χώρας μας και πιο συγκεκριμένα στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών.

Keywords
Τυχαία Θέματα