Σκληρή ανακοίνωση της ΠΕΝΕΝ για το φλεγόμενο πλοίο: «Το έγκλημα επαναλαμβάνεται»

Η Πανελλήνια Ένωση Ναυτικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ) σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει με ανακοίνωσή της την πλοιοκτήτρια εταιρεία για ελλιπή τήρηση των μέτρων ασφαλείας.

Με ανακοίνωσή της το απόγευμα της Παρασκευής η ΠΕΝΕΝ ζητά από την εταιρεία του πλοίου «Euroferry Olympia» που τυλίχτηκε στις φλόγες να δώσει στη δημοσιότητα τον κατάλογο των επιβαινόντων ενώ μιλά για επανάληψη του ίδιου εγκληματικού έργου που έγινε στην

περιοχή το 2014 με το πλοίο “Norman Atlantic”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Euroferry Olympia

Επαναλαμβανόμενο Έγκλημα!

Η τραγωδία που εξελίσσεται από τα ξημερώματα με την πυρκαγιά στο Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο «Euroferry Olympia» του Ιταλού μεγαλοεφοπλιστή Emanuele Grimaldi συνιστά επανάληψη του ίδιου φρικιαστικού – εγκληματικού έργου που έγινε στην ίδια περιοχή το 2014 με το πλοίο «Norman Atlantic».

Σε εκείνο το πλοίο επίσημα έχασαν την ζωή τους 11 άνθρωποι, κηρύχθηκαν οριστικά αγνοούμενοι 16 και επιπλέον 6 μετανάστες που δεν ταξίδευαν με εισιτήρια.
Από τα στοιχεία τα οποία έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι στιγμής (η ναυτιλιακή εταιρεία ακόμη δεν έχει αξιωθεί έως και τώρα να δώσει τον κατάλογο των επιβαινόντων) προκύπτει ότι υπάρχουν 11 αγνοούμενοι και οι δύο οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στο γκαράζ!

Επίσης προληπτικά έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο της Κέρκυρας 22 Έλληνες (15 επιβάτες και 7 από το πλήρωμα) που ταξίδευαν με το πλοίο.

Keywords
Τυχαία Θέματα