«Σεισμός» στην showbiz: Η Δήμητρα Ματσούκα ομολόγησε ότι έκανε χρήση κοκαΐνης - Τι δηλώνουν οι άλλοι κατηγορούμενοι

Και στην δεύτερη απολογία της για το «σουσάδικο» κοκαϊνης, η πολύ γνωστή ηθοποιός, Δήμητρα Ματσούκα, παραδέχτηκε ότι παλαιότερα έκανε περιστασιακή χρήση κοκαϊνης.

Η γνωστή ηθοποιός φάνηκε μπροστά στους δικαστές «ανοιχτή» και παραδέχτηκε ότι παλαιότερα έκανε περιστασιακή χρήση κοκαϊνης και ορισμένες φορές έκανε χρήση μαζί με τον Περουκίδη. Σε αντίθεση με την ηθοποιό, οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αρνούνται τις κατηγορίες και δηλώνουν αθώοι.

Απολογούμενη στο δικαστήριο η Χριστίνα Παππά, συνιδιοκτήτρια του εστιατορίου Li Li Shu στο Κολωνάκι, υποστήριξε

πως δεν είχε καμία σχέση γύρω από τη διακίνηση ναρκωτικών και πως σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδύνευε να πληγεί η εικόνα του γιου της.

Παράλληλα, αρνείται τις κατηγορίες και ο γνωστός παρουσιαστής, Θέμης Γεωργαντάς. ο οποίος τόνισε ότι δεν έχει καμία σχέση και ότι «δεν πίνει καν αλκοόλ», ενώ ανέφερε πως δεν είχε ενεργή σχέση με το μεγαζί.

Στην απολογία του και ο γιος της Χρηστίνας Παππά δήλωσε πλήρη άγνοια: «Αν ήξερα το παραμικρό, θα διέκοπτα κατευθείαν τη συνεργασία μας με τον Περουκίδη» τόνισε στο δικαστήριο, ενώ, αναφερόμενος στον γνωστό παρουσιαστή Θέμη Γεωργαντά και επίσης συνεταίρο στο εστιατόριο, επισήμανε πως δεν είχε ενεργό ρόλο στο μαγαζί.

Keywords
Τυχαία Θέματα