Σε έξαλλη κατάσταση ο Βελόπουλος: Σε λίγο ο Βορράς θα έχει άλλο Κοινοβούλιο

Μαίνεται η κόντρα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού με την ομάδα της Θεσσαλονίκη «γλιτώνει» τον υποβιβασμό μετά από νομοθετική παρέμβαση που φαίρνει η κυβέρνηση ενώ το ντέρμπι μετά την ΕΕΑ μεταφέρεται στη Βουλή.

Στη Βουλή,

οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της στο θέμα του πρωταθλήματος και του ΠΑΟΚ, λέγοντας ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης λειτούργησε εμπρηστικά. «Πάτε να διχάσετε ένα λαό με τις ανοησίες ενός υπουργού σας. Μάλλον παίζετε με τις κούκλες. Με τα κουβαδάκια σας στην παραλία. Αντί να κάνει ο υπουργός τον πυροσβέστη έκανε τον εμπρηστή. Άκρως προσβλητική και εμπρηστική η δήλωσή του».

Μάλιστα, ο Κυριάκος Βελόπουλος προχώρησε ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι η Γιουγκοσλαβία διαλύθηκε από τη σύγκρουση δύο ομάδων (εννοεί Ερυθρό Αστέρας – Δυναμό Ζάγκρεμπ). «Μη χαμογελάς κ. Τσακαλώτε είσαι και ΠΑΟΚ. Η απόφαση Αυγενάκη πριμοδοτεί το σενάριο του διχασμού. Παίζετε βρώμικο παιχνίδι και επικίνδυνο! Αν δεν σταματήσει η ιστορία αυτή φοβάμαι ότι σε λίγο καιρό οι συνάδελφοι του Βορρά θα είναι βουλευτές άλλου κοινοβουλίου», είπε ο κ. Βελόπουλος απευθυνόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα