Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Στη Δράμα για τα γυρίσματα υπερπαραγωγής

Μετά τη Θεσσαλονίκη και η Δράμα αναμένεται να φιλοξενήσει γυρίσματα μεγάλης χολιγουντιανής παραγωγής, στην οποία θα συμμετάσχει και ο πασίγνωστος ηθοποιός, Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Τους προσεχείς μήνες, πιθανότατα τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο, θα πραγματοποιηθούν στη Δράμα γυρίσματα ξένης ταινίας με άρωμα Χόλυγουντ.

Ήδη έχουν εκδοθεί όλες οι απαιτούμενες αδειοδοτήσεις από τα αρμόδια Υπουργεία, καθώς στα γυρίσματα θα περιέχουν σκηνές με εφέ και τεχνικές εκρήξεις.

Στην ταινία συμμετέχουν διεθνούς φήμης ηθοποιοί, όπως ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος θα υποδυθεί τον ρόλο ενός πολιτικού κρατουμένου. Εκτός του Ντε Νίρο, συμπρωταγωνιστούν 3-4 ακόμη ηθοποιοί του Χόλυγουντ.

«Η εταιρία παραγωγής της συγκεκριμένης ταινίας προσέγγισε αρχικά την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, με σκοπό να κάνει αυτοψία σε συγκεκριμένους χώρους, οι οποίοι πιθανόν να ενδιέφεραν τον σκηνοθέτη της. Πρόκειται για μια ταινία δράσης που, όπως έχουμε πληροφορηθεί, θα σχετίζεται με ένα πρώην κατάδικο, ταινία που απαιτεί συγκεκριμένες αδειοδοτήσεις, οι οποίες έχουν μάλιστα προχωρήσει», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστος Παπαθεοδώρου, εκτιμώντας πως μια τέτοια παραγωγή θα εμπλέξει και πληθυσμό αλλά και επαγγελματίες της πόλης της Δράμας και όχι μόνο.

Keywords
Τυχαία Θέματα