Ψωνίζεις από τα My Market και τα ψώνια έρχονται με... κούριερ στην πόρτα σου - Το κόστος της υπηρεσίας

Κοντά σε συνεργασία με τη myMarket βρίσκεται η Speedex σύμφωνα με πληροφορίες του FnB Daily. Το draft της σύμβασης βρίσκεται στα χέρια της διοίκησης του MyMarket και αναμένεται να γίνει αποδεκτή το προσεχές διάστημα.

Η συνεργασία αφορά στην παράδοση κατ’οίκον των προϊόντων, που παραγγέλνουν οι καταναλωτές ηλεκτρονικά. «Εντός τριών ωρών από τη στιγμή που γίνονται οι παραγγελίες στα ηλεκτρονικά καταστήματα των supermarkets, τις παραδίδουμε στον καταναλωτή», αναφέρει ο Γιώργος Βελιζιώτης, εμπορικός διευθυντής της εταιρείας.

ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ

ΗΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ

Η Speedex έχει ήδη συνάψει συνεργασία και με άλλα super markets όπως:
• ΑΒ Βασιλόπουλος
• Σκλαβενίτης
• Μασούτης

Ωστόσο οι συνεργασίες αυτές χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Με τις αλυσίδες Σκλαβενίτη και Μασούτη, η συνεργασία αφορά την παράδοση των παραγγελιών, που γίνονται ηλεκτρονικά από τους καταναλωτές, ενώ με τον ΑΒ Βασιλόπουλο η εταιρεία έχει συνάψει συμφωνία για την παράδοση προϊόντων, τα οποία αγοράζονται και παραγγέλνονται από τα φυσικά καταστήματα της αλυσίδας, με φυσική παρουσία του καταναλωτή.

«ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ»

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Γιώργος Βελιζιώτης στο FnB Daily, «οι συγκεκριμένες συνεργασίες είναι καινούργιες για την Speedex» και προσθέτει πως «το κόστος της μεταφοράς των προϊόντων και η χαμηλή χρέωση της εταιρείας (κάτω των €5) δεν αφήνει περιθώρια κέρδους». Στις περισσότερες περιπτώσεις, μέσω της παράδοσης των προϊόντων, καλύπτονται τα κόστη αποστολής των προϊόντων, ενώ μόνο στις περιπτώσεις που συγκεντρώνονται μεγάλες ποσότητες προϊόντων σε ίδια γεωγραφική περιοχή υπάρχει μικρό κέρδος για την εταιρεία.

«Σκοπός των συνεργασιών αυτών είναι να στηρίξουμε τις συνεργασίες, που είχαμε ήδη με τα super markets και τον αυξημένο αριθμό παραγγελιών που έχουν», δηλώνει ο Γιώργος Βελιζιώτης και προσθέτει πως «οι
νέες αυτές συνεργασίες έχουν περισσότερο κοινωνικό, παρά εμπορικό πρόσημο».

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ - ΝΕΟΣ ΣΤΟΛΟΣ

Καθώς η κατ’ οίκον παράδοση προϊόντων super market είναι μια νέα υπηρεσία, που προσφέρει η Speedex, η εταιρεία ενίσχυσε τόσο το προσωπικό της, όσο και τον στόλο των οχημάτων. Η εταιρεία προσέλαβε πάνω
από 60 υπαλλήλους, ενώ μίσθωσε περισσότερα από 40 οχήματα. Το νέο δυναμικό της εταιρείας, ασχολείται κυρίως με την εξυπηρέτηση των παραγγελιών από τα supermarket.

Keywords
Τυχαία Θέματα