Πρωθυπουργικό βίντεο Τσίπρα με... προεκλογικό άρωμα: «Τώρα πια μας ακούν, μας σέβονται» [vid]

Αυτά σημειώνει ο πρωθυπουργός στο σποτ που περιέχει μηνύματα για την ενδυνάμωση της χώρας και του ρόλου της στο ευρωπαϊκό και διεθνές στερέωμα.

«Από τον φόβο περνάμε στην κανονικότητα. Από την αμφισβήτηση στον σεβασμό. Τώρα πια μας ακούν, μας αναγνωρίζουν, μας σέβονται. Από τις θυσίες των πολλών, περνάμε στις ανάγκες, στο δίκιο των πολλών και στα δικαιώματα για όλους. Η κοινωνία σηκώνει το κεφάλι και βαδίζει πια σταθερά σε μια χώρα κανονική».

Αυτά σημειώνει ο πρωθυπουργός στο σποτ που περιέχει μηνύματα για την ενδυνάμωση της χώρας και του ρόλου της στο ευρωπαϊκό

και διεθνές στερέωμα.

Στο σποτ που ανέβασε ο πρωθυπουργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και είναι διάρκειας δύο λεπτών εμφανίζεται ο Αλέξης Τσίπρας να γράφει στο γραφείο του στον φορητό υπολογιστή και να μιλάει στο τηλέφωνό με ξένους ηγέτες. Κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός φαίνεται να κατεβαίνει τις σκάλες πατώμτας στο κόκκινο χαλί που έχει στρωθεί. Το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο αλλά συμβολίζει την θέση του πρωθυπουργού, που περπατάει σταθερά σε μια χώρα που ξαναγιεννιέται.

Για να ενισχύσει το προφίλ του ηγέτη, ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται να συνομιλεί με ξένους ηγέτες όπως τον τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και πολλούς άλλους.

Δείτε το βίντεο εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα