Πρώην βουλευτής έπαθε πνευμονικό οίδημα και έμφραγμα - «Φέρτε μου τον παπά να με κοινωνήσει!»

Ένα σοβαρό περιστατικό υγείας που θα μπορούσε να αποβεί μοιραίο για τη ζωή της αποκάλυψε η πρώην εισαγγελέας και βουλευτής Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Όπως η ίδια αποκάλυψε σε ανάρτησή της στο facebook, έχασε τις αισθήσεις της λόγω καρδιοπάθειας και αναιμίας που την ταλαιπωρεί και προσπαθούσε να σηκωθεί όλο το βράδυ μόνη της στο σπίτι της παθαίνοντας έτσι πνευμονικό οίδημα και έμφραγμα.

Η ανάρτηση της:

«Επειδή και καρδιοπάθεια έχω και μεγάλη αναιμία έχω, βρέθηκα εύκολα πεσμένη στο πάτωμα και ήταν αδύνατον

να σηκωθώ. Λοιπόν όλο το βράδυ προσπαθούσα να σηκωθώ. Τί πείσμα ! Κατάφερα έτσι πνευμονικό οίδημα και έμφραγμα. Εν τω μέσω κλαθμών και οδυρμών των παιδιών μου μπήκα στο Ιπποκράτειο. Πού με πάτε (τους είπα)! Φέρτε μου τον πατέρα Νικόλαο να με κοινωνήσει, αυτό πρέπει να γίνει τώρα ! Και απευθυνόμενη στην κόρη μου της ζήτησα να σας γράψει την άποψή μου για το χρήμα και για τη δικαιοσύνη. Ήθελα με αυτόν τον τρόπο να σας χαιρετήσω, καθώς ένιωθα ότι "έφευγα". Η ανταπόκρισή σας στις δύο αυτές αναρτήσεις και οι ευχές σας μου έδωσαν θέληση για ζωή. Σας ευχαριστώ φίλοι μου μέσα από την καρδιά μου !!! Ευχαριστώ και τους άγγελούς μου, τους καρδιολόγους του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου (Τζωρτζ Δαδούς και Γιάννη Λαγό), που με περιέθαλψαν σαν να ήμουν η μητέρα τους. Στη δύσκολη πορεία της ζωής μου είχα την ευλογία να τους γνωρίσω !»

Keywords
Τυχαία Θέματα