Πώς ο Κασιδιάρης κάνει εκπομπή και ανεβάζει tweets, ενώ είναι στις φυλακές Δομοκού

Πολύ ενεργή είναι η παρουσία του Ηλία Κασιδιάρη σε Twitter και Youtube, παρά το ότι βρίσκεται στις φυλακές Δομοκού μαζί με τους υπόλοιπους καταδικασμένους της δίκης της Χρυσής Αυγής.

Συγκεκριμένα, το πρώην στέλεχος της Χ.Α. που αποφάσισε να τραβήξει τον δικό του ξεχωριστό δρόμο εδώ και

μήνες, ανεβάζει αρκετά συχνά στον λογαριασμό του στο Youtube ηχητικά μηνύματα, από 5 έως και 25 λεπτά, για διάφορα θέματα.

Το τελευταίο διάστημα, ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει σχολιάσει από το περιστατικό με τον Νότη Σφακιανάκη, μέχρι και τον ανασχηματισμό, ενώ την Τετάρτη δημοσιεύτηκε το τελευταίο του μήνυμα που αποκαλύπτει το σχέδιο για πρόωρες εκλογές.

Τα videos ποστάρονται στον λογαριασμό του στο Twitter όπου ανεβαίνουν και άλλες αναρτήσεις, όπως αυτή για τα Φώτα και τα γεγονότα στο Καπιτώλιο.

Οι κινήσεις αυτές έφτασαν στους υπεύθυνους των φυλακών, οι οποίοι προχώρησαν σε έρευνα στο κελί του, ωστόσο εκεί, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στο δελτίο ειδήσεων του ο ΑΝΤ1, δεν βρέθηκε κάτι σχετικό.

Στην φυσιολογική ερώτηση πώς γίνονται όλες αυτές οι δημοσιεύσεις, η απάντηση είναι απλή. Τα ηχητικά τα ηχογραφεί μέσω του καρτοτηλεφώνου των φυλακών και κάποιος εκτός φυλακής τα «ανεβάζει» στο Youtube, ενώ οι αναρτήσεις γίνονται πάλι μετά από εντολή του Ηλία Κασιδιάρη.

Στην ερώτηση αν όντως μπορεί κάποιος που είναι φυλακισμένος να τα κάνει αυτά, η απάντηση είναι ναι, καθώς δεν υπάρχει τέτοιος περιορισμός.

Αξίζει να σημειωθεί πως όχι μόνο ο Ηλίας Κασιδιάρης, αλλά και ο Νίκος Μιχαλολιάκος ακολουθεί την ίδια τακτική.

Keywords
Τυχαία Θέματα