Πλημμεληματική ποινική δίωξη σε βάρος των δύο συλληφθέντων για την επίθεση σε γυναίκα στην Αγία Μαρίνα

Ο εισαγγελέας άσκησε στους δυο Πακιστανούς ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για «απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο». Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συλλήψεις των άλλων τεσσάρων φερόμενων ως δραστών.

Ποινική δίωξη για «απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο» σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε, τελικά, η Εισαγγελία, σε βάρος των δύο αλλοδαπών που συνελήφθησαν μετά από την καταγγελία 26χρονης ότι της επιτέθηκαν έξι άτομα έξω

από την παραλία της Αγίας Μαρίνας Κορωπίου, το απόγευμα της Κυριακής (06/06). Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συλλήψεις των άλλων τεσσάρων φερόμενων ως δραστών.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης οι δύο κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ενώ η Αστυνομία αναζητά τους υπόλοιπους τέσσερις. Οι δύο Πακιστανοί κατηγορούνταν για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απειλή και φθορά ξένης περιουσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν, παρακολουθούσαν και δεν της επιτέθηκαν, αλλά ούτε ήταν αυτοί που τη βιντεοσκόπησαν. Από τις Αρχές διαπιστώθηκε ότι το θύμα δεν είχε απλώς βιντεοσκοπηθεί με το κινητό, αλλά είχε μεταδοθεί και live σε ιστοσελίδα.

{gallery}pakistanoi agia marina eisaggeleas anakritria kataggelia ginaika eurokinissi{/gallery}

Το χρονικό της επίθεσης

Το πρωτοφανές σκηνικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (06/06), περίπου στις έξι η ώρα. Οι δράστες εντόπισαν την 25χρονη η οποία είχε μείνει για λίγο μόνη της στο χώρο όπου το ζευγάρι είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του, την περικύκλωσαν και άρχισαν να την βιντεοσκοπούν με το κινητό τους. Στη συνέχεια ο ένας από τους έξι της έσκισε την μπλούζα και η βιντεοσκόπηση συνεχίστηκε. Η γυναίκα έντρομη καθώς ήταν από το πρωτοφανές συμβάν και φοβούμενοι τα χειρότερα άρχισε να φωνάζει με αποτέλεσμα οι Πακιστανοί να φύγουν άρον άρον.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η αστυνομία, ενώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αναζήτησαν, εντόπισαν και προσήγαγαν δύο άτομα, υπηκόους Πακιστάν, στο αστυνομικό τμήμα Κορωπίου. Ο ένας είναι 36 ετών κι ο άλλος 20, και οι δυο τους εργάτες σε χωράφια στο Κορωπί και την ευρύτερη περιοχή. Μάλιστα και οι δυο δράστες του σοκαριστικού περιστατικού βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας, καθώς δεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα.

Η γυναίκα αναγνώρισε αμέσως τα άτομα ως μέλη της ομάδας που της επιτέθηκε. Από τις Αρχές διαπιστώθηκε μάλιστα, ότι το θύμα δεν είχε απλώς βιντεοσκοπηθεί με το κινητό, αλλά είχε μεταδοθεί και σε ζωντανή αναμετάδοση της στιγμής σε ιστοσελίδα.

Όπως αναφέρθηκε, οι άνδρες συνελήφθησαν και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας και απειλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα