«Πλέγμα ασφαλείας» στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας

Ενίσχυση των δυνάμεων αστυνόμευσης με παράλληλη αύξηση των περιπολιών και των σημείων ελέγχου στο εμπορικό κέντρο της πόλης περιλαμβάνει ο σχεδιασμός για την καλύτερη αποτροπή της παραβατικότητας.

Ο σχεδιασμός του «νέου πλέγματος ασφαλείας» που αφορά, στις περιοχές από την Ακρόπολη έως το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, παρουσιάστηκε στον Εμπορικό Σύλλογο της Αθήνας από αξιωματικούς της Αστυνομίας, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε

στη ΓΑΔΑ.

Με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφές καταστημάτων στο κέντρο της Αθήνας και μετά από αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών για ενίσχυση της αστυνόμευσης, εκπρόσωποι του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, συναντήθηκαν στη ΓΑΔΑ με το Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, Yποστράτηγο Χ. Παπαζαφείρη και τους επικεφαλής αξιωματικούς. Στη συνάντηση επισημάνθηκε η ανάγκη αύξησης της αστυνόμευσης.

«Ελπίζουμε να κριθεί στην πράξη, αποτελεσματικός ο νέος σχεδιασμός, ώστε να βελτιωθεί το αίσθημα ασφάλειας του επιχειρηματικού κόσμου, αλλά και των Ελλήνων και ξένων επισκεπτών της Αθήνας» σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Πηγή: ΑΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα