Πενσυλβάνια: Η ιστορία της 14χρονης TikToker που δολοφόνησε την αδερφή της

Η 14χρονη Κλερ Μίλερ από την Πενσυλβάνια ήταν μια έφηβη, καλή μαθήτρια και ιδιαίτερα κοινωνική, ενώ ήταν ενεργή στο Tik Tok και είχε χιλιάδες ακόλουθους.

Η αδερφή της 14χρονης, η Helen, έχοντας διαγνωστεί με εγκεφαλική παράλυση, ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο και χρειαζόταν συνεχή φροντίδα.

Η Μίλερ βοηθούσε επί χρόνια την αδελφή της, πριν προβεί στο τραγικό έγκλημα στις 22 Φεβρουαρίου 2021.

Η Helen κοιμόταν όταν η αδερφή της, Κλερ τη δολοφόνησε με κουζινομάχαιρο. Στη συνέχεια η Μίλερ

κάλεσε την αστυνομία.

Η Claire Elaina Miller γεννήθηκε το 2007 στο Lancaster της Πενσιλβάνια και μεγάλωσε με τους γονείς της, Mark και Marie Miller.

Ενώ επρόκειτο για ένα υγιές παιδί, η μεγαλύτερη αδελφή της, η Helen, γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση. Η τελευταία πέρασε μεγάλο μέρος της ζωής της σε αναπηρικό αμαξίδιο και χρειαζόταν συχνά βοήθεια για την εξυπηρέτηση των αναγκών της.

Μετά το σχολείο, η Μίλερ περνούσε τις μέρες της κυρίως στο δωμάτιό της, δημοσιεύοντας βίντεο στον λογαριασμό της στο TikTok.

Τα περισσότερα από αυτά τα βίντεο ήταν ακίνδυνα και έδειχναν τη Μίλερ να τραγουδάει ποπ τραγούδια ή να χορεύει στο δωμάτιό της.

Η Κλερ Μίλερ δολοφονεί την αδελφή της

Δεν είναι γνωστό για πόσο (και αν) καιρό η Κλερ Μίλερ σχεδίαζε να δολοφονήσει την αδελφή της.

Η 14χρονη τρύπωσε στο δωμάτιο της Helen γύρω στη 1 τα ξημερώματα της Δευτέρας 22 Φεβρουαρίου 2021 κρατώντας ένα κουζινομάχαιρο.

Η Mίλερ μαχαίρωσε την Helen στον λαιμό αρκετές φορές.

Κάλεσε το 100 στις 1:08 π.μ. και ομολόγησε ότι είχε σκοτώσει την αδελφή της. Η αστυνομία έφτασε μέσα σε πέντε λεπτά στο τετράγωνο 1500 της Clayton Road και βρήκε τη Miller να περιμένει έξω. «Μαχαίρωσα την αδελφή μου», είπε στους αστυνομικούς.

Η Κλερ Μίλερ τέθηκε υπό κράτηση και κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση και θα δικαστεί ως ενήλικη, σύμφωνα με τους νόμους της Πενσυλβάνια.

Στην απολογία της δήλωσε ένοχη, αλλά ψυχικά άρρωστη. Μάλιστα στο κινητό της βρέθηκε ένα βίντεο στο οποίο η 14χρονη φαίνεται σαν να προβάρει μία ομολογία φόνου στον καθρέπτη της.

#ΠΕΝΣΥΛΒΑΝΙΑ #ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ #TIK_TOK #ΑΔΕΡΦΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα
Πενσυλβάνια, 14χρονης TikToker,pensylvania, 14chronis TikToker