ΠΑΣ Γιάννινα: Ανακοίνωσε πέντε κρούσματα κορονοϊού, στον «αέρα» ο αγώνας με τον Απόλλωνα

Την Παρασκευή (07/05) θα πραγματοποιηθεί νέος έλεγχος, ώστε και θα διαπιστωθεί αν πέρα από τα πέντε αυτά άτομα έχουν προσβληθεί κι άλλα μέλη του συλλόγου από τον ιό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε την Πέμπτη (06/05) πέντε κρούσματα του κορονοϊού και είναι αμφίβολη η διεξαγωγή του ματς με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης για την 6η αγωνιστική των play out της Super League 1. Παιχνίδι που είναι προγραμματισμένο

για το Σάββατο (08/05).

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή, την Παρασκευή (07/05), θα πραγματοποιηθεί νέος έλεγχος, ώστε και θα διαπιστωθεί αν πέρα από τα πέντε αυτά άτομα έχουν προσβληθεί κι άλλοι από τον ιό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους «Άγιαξ της Ηπείρου» αναφέρει: «Κατά τον καθιερωμένο εβδομαδιαίο έλεγχο Covid-19 του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού της ομάδας μας, εντοπίστηκαν πέντε θετικά δείγματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Έχουν τεθεί σε εφαρμογή όλα τα προβλεπόμενα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α. και η ομάδα βρίσκεται σε αυξημένη επιτήρηση. Αύριο θα πραγματοποιηθεί ο προβλεπόμενος επαναληπτικός έλεγχος».

ΚΟΡΟΝΟΙΟΣΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣΚΡΟΥΣΜΑΤΑΑΝΑΒΟΛΗ
Keywords
Τυχαία Θέματα