Παραγγέλνεις παιχνίδι και σε 30' είναι στην πόρτα σου

Σε μισή ώρα ο Μουστάκας φέρνει το παιχνίδι στην πόρτα σας με την συνεργασία που ξεκίνησε χθες με την πλατφόρμα Wolt. Από χθες η εταιρεία ξεκίνησε να φέρνει στην πόρτα των καταναλωτών μόνο σε 30 λεπτά το παιχνίδι που έχουν διαλέξει.

Το κόστος μεταφοράς κυμαίνεται από 1,5 ως 4,5 ευρώ ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση που έχει η παραγγελία από το κατάστημα Μουστάκας. Σχεδόν το 80% των καταναλωτών πληρώνει 2,5 ευρώ καθώς η απόσταση από τα καταστήματα δεν είναι μεγάλη. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη από τα καταστήματα

Μουστάκα σε Κάτω Κηφισιά, Περιστέρι, Μοναστηράκι, Αιγάλεω, Πειραιά, Μελίσσια, ΟΑΚΑ/ Μαρούσι και Ελληνικό ενώ από σήμερα εξυπηρετούνται και οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης από το Lego Store στην Ελ. Βενιζέλου.

Όπως μας εξηγεί στο Dikaiologitika News ο Δήμος Χατζηαθανασίου, Project Manager της εταιρείας Μουστάκας ο οποίος υλοποιεί όλες τις νέες ιδέες και συνεργασίες και είναι υπεύθυνος για τα καταστήματα Lego Stores "με τις καταστάσεις που βιώνουμε και τις νέες απαιτήσεις πρέπει να είμαστε κοντά στους καταναλωτές και αυτό το επιτυγχάνουμε με τη νέα πρωτοποριακή συνεργασία με την πλατφόρμα Wolt. Ο καταναλωτής με χαρά λαμβάνει το προϊόν που επέλεξε πολύ γρήγορα. Στόχος μας είναι να χαμογελούν τα παιδιά".

Ο καταναλωτής κατεβάζει την εφαρμογή της Wolt και δίνει την παραγγελία. Πληρώνει με κάρτα το προϊόν που έχει επιλέξει. Η Wolt ενημερώνει το κατάστημα Μουστάκα, το οποίο απαντάει ότι η παραγγελία θα είναι έτοιμη σε περίπου 5-10 λεπτά, το μηχανάκι της Wolt παίρνει την παραγγελία και την πάει στην πόρτα του καταναλωτή ή στην διεύθυνση που έχει επιλέξει ο καταναλωτής. Η ελάχιστη πληρωμή για την αγορά προϊόντος μέσω της πλατφόρμας Wolt είναι τα 15 ευρώ. Να σημειωθεί ότι οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν την εξέλιξη της παραγγελίας τους σε ζωντανό χρόνο και εφόσον το επιθυμούν οι παραγγελίες παραδίδονται ανέπαφα και με ασφάλεια. Για την επιλογή παιχνιδιών και προϊόντων μέσω της πλατφόρμας Wolt ο Μουστάκας προσφέρει πάνω από 500 κωδικούς οι οποίοι καθημερινά θα μεγαλώνουν ανάλογα με τις ανάγκες των καταναλωτών. Η εφαρμογή λειτουργεί από τις 09.00 το πρωί μέχρι τις 20.00 το βράδυ. Αν δηλαδή κάποιος παραγγείλει 20.00 το βράδυ θα παραλάβει κανονικά την παραγγελία του μέχρι τις 20.30 το βράδυ.

Εάν κάποιος καταναλωτής θέλει να προγραμματίσει την ημέρα και την ώρα της παράδοσης μπορεί να το κάνει. Κάνει την παραγγελία και ζητάει την ημέρα και την ώρα που θέλει να παραλάβει.

Keywords
Τυχαία Θέματα